Weekend asfaltverschuiving bij Meydan Altgeçidi en Burhanettin Onat

Meydan altgecidi en burhanettin over de asfaltverschuiving in het weekend
Meydan altgecidi en burhanettin over de asfaltverschuiving in het weekend

De grootstedelijke gemeente Antalya zal asfalt- en rijstrookverbreding maken op Meydan Altgeçidi en Burhanettin Onat Street tussen de uren waarop de avondklok wordt ingesteld in het weekend.


De grootstedelijke gemeente Antalya zal asfaltverschuivingen uitvoeren tijdens de uren dat er in het weekend een avondklok is vastgesteld. De afdeling Bouwzaken van het Departement Technische Zaken zal de vermindering van het verkeer met de beperking omzetten in een kans en asfaltwerken uitvoeren aan de Meydan-onderdoorgang. De werken zullen worden uitgevoerd vanaf Mevlana Street naar Burhanettin Onat Caddesi op zaterdag 28 november om 20.00 uur en zondag 29 november om 10.00 uur, en van Burhanettin Onat Caddesi naar Mevlana Caddesi tussen zondag 29 november om 20.00 uur en maandag 30 november om 05.00 uur.

UITBREIDING VAN DE STRIP IN BURHANETTIN ONAT

Bovendien zullen op dezelfde data en tijden baanverbreding worden uitgevoerd op Burhanettin Onat Street, om de verkeersopstoppingen op weg naar Narenciye Street Junction van Burhanettin Onat Street te vermijden en om het verkeer te verlichten. Het is de bedoeling om de weg voor het einde van de avondklok open te stellen voor het verkeer met intensief werk.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties