Met een esthetische operatie kunt u voorkomen dat de grootte van uw borsten een probleem wordt

dr universum
dr universum

Het ongemak veroorzaakt door de borsten met een klein litteken kan nu worden weggenomen met de borstverkleining die wordt toegepast bij grote borsten, wat een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen is. Bovendien hebben vrouwen op deze manier allebei borsten in verhouding tot hun lichaam en verminderen ze het risico op borstkanker. Borstverkleining Het is een van de operaties die nauwgezet worden uitgevoerd door het deskundige team van de Op.Dr. Evren Workers 'Clinic, die opvalt door zijn succes in Istanbul en omgeving. Bij de Dr. Evren Workers Clinic wordt altijd een open communicatiestijl aangenomen met de patiënten, de details van de patiënten worden onderzocht en hun verwachtingen worden geluisterd. En nog belangrijker: informatie wordt op een duidelijke manier gedeeld, zodat ze geen onrealistische verwachtingen hebben over de activiteiten in kwestie.


In de eenvoudigste definitie wordt een borstverkleining uitgevoerd om het volume van de borsten te verminderen en de ideale vorm te krijgen. De operatie, die gemiddeld 2-2,5 uur duurt, wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. De procedure wordt meestal uitgevoerd met een incisie die de tepel, dat wil zeggen de tepelhof, in een cirkel omgeeft en recht naar beneden gaat en soms verandert in een omgekeerde T-vorm, afhankelijk van de grootte van de borst, en de littekens na verloop van tijd onduidelijk worden. Milde en matige pijn die na een operatie kan worden gevoeld, kan worden verlicht met het gebruik van eenvoudige pijnstillers die door de arts zijn voorgeschreven. Verbanden worden meestal op de 2e of 3e dag na de operatie verwijderd en de patiënt begint terug te keren naar zijn normale leven. Het kan nodig zijn om tot ongeveer 3 weken na de operatie een sportbeha te dragen.

Borstverkleiningsoperaties kunnen worden toegepast bij mensen die niet tevreden zijn met de grootte en / of verslapping van hun borsten, soms vanwege structurele redenen, na zwangerschap of vanwege gewichtstoename. Borstverkleining is een van de operaties die het leven van de persoon gemakkelijker maken in termen van gezondheid en kwaliteit van leven, aangezien het om esthetische redenen het zelfvertrouwen van de persoon vergroot. Bij borstverkleining wordt eerst het overtollige weefsel en de huid in de borst verwijderd om de borst op de gewenste maat te brengen. Vervolgens wordt de tepel in de gewenste positie gebracht zonder van de borst te scheiden. Zo wordt de borst zowel verkleind als gelift. Bij operaties voor borstverkleining is het de bedoeling om de borst een volledig symmetrische vorm te geven in verhouding tot het lichaam. De methode die tijdens de operatie moet worden toegepast, wordt bepaald door de patiënt. In dit stadium wordt rekening gehouden met de toestand van de borst van de patiënt en de hoeveelheid te verwijderen weefsel. Tijdens een borstverkleining; De huid wordt geopend en de tepel wordt opgetild zonder de rug te verlaten, en het weefsel en overtollige huid in de borst worden verwijderd. Dankzij deze techniek, aangezien de melkkanalen niet beschadigd zijn, is er geen belemmering voor borstvoeding en ervaart de patiënt geen verlies van gevoel.

Dankzij operaties voor borstverkleining worden problemen zoals rugpijn veroorzaakt door grote borsten, deukjes in het weefsel en huidirritaties veroorzaakt door bh's en houdingsstoornissen geëlimineerd. Tegelijkertijd kan de patiënt er ook van profiteren dat de borsten rechtop, symmetrisch en in de gewenste vorm zijn, die in ideale verhouding staan ​​tot het lichaam na de operatie. Problemen zoals het onvermogen om de gewenste kleding te dragen vanwege de borstomvang en sommige beperkingen op fysieke activiteiten worden ook geëlimineerd door esthetische operaties voor borstverkleining.

Er zijn minimale littekens bij operaties voor borstverkleining, zoals bij veel esthetische operaties. De resterende littekens veranderen na verloop van tijd in zeer dunne en niet zo duidelijke witte lijnen.

U kunt prachtige borsten krijgen

Borstvergroting Het is een van de meest geprefereerde esthetische operaties door vrouwen in veel metropolen zoals Istanbul. Bij borstvergrotingsoperaties wordt ernaar gestreefd het borstvolume te vergroten door prothesen in het borstweefsel te plaatsen. Borstvergrotingschirurgie, die vaak wordt toegepast op borsten die structureel klein zijn of borsten die na de geboorte krimpen of vervagen, wordt aanbevolen om samen met een borstlift te worden toegepast in gevallen waarin de borsten slap en slap zijn.

Prothesen die bij borstvergrotingsoperaties worden gebruikt, zijn gemaakt van siliconen en kunnen worden geclassificeerd als plat of ruw op basis van hun buitenoppervlak, en rond en laten vallen op basis van hun vorm. Het type en de maat van de te gebruiken prothese bij borstvergrotingsoperaties worden bepaald aan de hand van de vorm en afmeting van de borst na onderzoek van de patiënt.

Bij borstvergrotingsoperaties kunnen borstprothesen via verschillende toegangspunten naar de borst worden geplaatst. Hoewel over het algemeen de onderplooi van de borst, tepel en oksel wordt gebruikt, is de keuze van de chirurg en het te gebruiken type prothese even effectief als de keuze van de chirurg bij het bepalen van de locatie van de incisie. Siliconenprothesen kunnen bij borstvergroting onder het borstweefsel worden geplaatst, onder de borstwandspier onder de borst of onder de borstspier boven en onder het borstweefsel volgens het duaal plan. Hoewel het plaatsen van de siliconenprothese onder de spier wat pijn veroorzaakt in de postoperatieve periode, is bekend dat de problemen die optreden na de operatie minder zijn. Bij het bepalen van de maat van de borstprothese wordt naast de wensen van de patiënt ook rekening gehouden met de opbouw en breedte van de borstwand. Als prothesen met grotere diameters dan bepaald volgens de metingen worden gebruikt, kunnen overlopen aan de bovenzijde en zijkanten tot onnatuurlijke resultaten leiden.

Voor gedetailleerde informatie: https://drevrenisci.com/


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties