Halkalı Met de snelle spoorlijn tussen Kapıkule neemt deze af van 4 uur naar 1 uur en 20 minuten

Met de snelle spoorlijn tussen de ring en de capikule zal deze van uur tot uur afnemen.
Met de snelle spoorlijn tussen de ring en de capikule zal deze van uur tot uur afnemen.

Karaismailoğlu zei, “8 kilometer van de hogesnelheidsspoorlijn met een projectkosten van 44 miljard zal door Tekirdağ lopen. Halkalı- De reistijd van passagiers tussen Kapıkule (Edirne) zal afnemen van 4 uur naar 1 uur en 20 minuten ”.


Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, woonde de openingsceremonie bij van de 1e etappe van Hayrabolu-Tekirdağ Road. Herinnerend dat ze in 18 jaar ongeveer 6 miljard 862 miljoen lira hebben geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Tekirdağ, zei Karaismailoğlu: "De totale kosten van het 1 kilometer lange traject tussen Hayrabolu-Kandamış, de eerste fase van Hayrabolu Tekirdağ Road, bedragen 13 miljoen TL".

"De totale kosten van het 13 kilometer lange traject zijn 166 miljoen Lira"

Minister Karaismailoğlu herinnerde eraan dat ze in 18 jaar tijd ongeveer 6 miljard 862 miljoen lira hebben geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Tekirdağ. Tijdens de openingsceremonie van het 1 kilometer lange stuk tussen Hayrabolu-Kandamış, de eerste fase van Hayrabolu Tekirdağ Road, zei Karaismailoğlu: “Het transport van Tekirdağ, dat zich bevindt op de internationale wegroute die ons land met Europa verbindt met Hayrabolu-Tekirdağ Road, zal worden voorzien van een hoogstaand wegennet. . Het project omvat 13 kruispunten, 19 bruggen en 4 viaduct, 1 onderdoorgangen en 5 kunstwerken. De totale kosten van dit 116 kilometer lange traject zijn 13 miljoen Turkse lira ”.

 "Toegang tot Kapıkule wordt gemakkelijker"

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat met de voltooiing van het project de toegang van Tekirdağ Port en industriële zones in de regio tot Kapıkule gemakkelijker zal zijn en zei: “Het handelsvolume in de regio zal toenemen en de provincie Tekirdağ zal sociaal-economische voordelen behalen. Weggebruikers krijgen veiliger vervoer. De reistijd in de regio wordt verkort en de uitlaatemissies van voertuigen zullen afnemen. Bovendien zal het bijdragen aan de nationale economie door te besparen op onderhouds- en bedrijfskosten en door brandstof- en afschrijvingskosten te verminderen ”.

 "Er komt een nieuw alternatief voor de Bosporuskruising"

Minister Karaismailoğlu vervolgde zijn uitleg als volgt: “De 101 km lange Malkara Çanakkale snelweg is een zeer belangrijk project dat de Europese kant van ons land zal verbinden met de Noord-Egeïsche Zee via Çanakkale. Het is niet alleen van groot belang voor Tekirdağ, maar ook voor de hele Marmara-regio en ons land. Met de snelweg Malkara-Çanakkale en de Çanakkale-brug uit 1915 zal een nieuw alternatief voor de Bosporus-kruising worden gecreëerd voor het wegverkeer dat naar het westen van de Egeïsche en Centraal-Anatolië, de Adana-Konya-as en de westelijke mediterrane regio's over Europa en Thracië zal draaien. "

"HalkalıDe reistijd van passagiers tussen Kapıkule (Edirne) wordt teruggebracht van 4 uur naar 1 uur en 20 minuten.

“Met een projectkosten van 8 miljard zal 229 kilometer hogesnelheidsspoorlijn worden aangelegd die zowel vracht als passagiers zal vervoeren. Met de voltooiing van het project; Halkalı- Reistijd van passagiers tussen Kapıkule (Edirne) van 4 uur tot 1 uur en 20 minuten; De vrachttransporttijd wordt teruggebracht van 6 uur en 30 minuten naar 2 uur en 20 minuten. De bestaande lijncapaciteit wordt 4 keer vergroot. 44 kilometer van dit project loopt door Tekirdağ en valt binnen de scope van dit project ÇerkezköyEr zullen nieuwe passagiersstations en nieuwe vrachtstations worden opgericht. "

Bij de openingsceremonie van de 1e etappe van Hayrabolu-Tekirdağ Road, werd het lint doorgeknipt met gebeden na de toespraken. Later maakte minister Karaismailoğlu een proefrit op de weg met de voorzitter van de Turkse Grote Nationale Vergadering Mustafa Şentop.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties