'Marmaray is niet gratis' Klacht van TCDD Manager aan werkende familieleden

Klacht bij familieleden die werken vanuit tcdd mudurund, marmaray is niet gratis
Klacht bij familieleden die werken vanuit tcdd mudurund, marmaray is niet gratis

Terwijl TCDD 1st Regional Manager Necmettin Acer een motie indiende waarin hij bezwaar maakte tegen de live-uitzending van de bijeenkomst op de UKOME-bijeenkomst van IMM, TCDD Taşımacılık A.Ş. 1. Regiomanager Veysi Alçınsu zei tegen İmamoğlu: “We kunnen zelfs onze eigen werkende familieleden niet gratis door Marmaray laten gaan. Helaas is er hart voor nodig, ”zei hij.


Aan de andere kant zei İBB-president İmamoğlu dat de bijeenkomst live zal worden uitgezonden om redenen van transparantie en zei: "Iedereen die zich ongemakkelijk voelt, kan deze plaats verlaten". İmamoğlu is ook TCDD Taşımacılık A.Ş. 1. Regiomanager Veysi Alçınsu antwoordde op het marmaray-systeem: "Zeg niet dat, mijn manager, je er toch niet langs kunt komen."

In reactie op het voorstel van de eerste regionale directeur van TCDD, Necmettin Acer om de bijeenkomst live uit te zenden, zei burgemeester Ekrem İmamoğlu, burgemeester van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM): “Dit is uw persoonlijke verzoek. Het omvat niet onze UKOME-bijeenkomst. Al deze en soortgelijke bijeenkomsten die IMM organiseert, inclusief de aanbestedingen, worden transparant gepubliceerd, ongeacht wie de deelnemers zijn. Als iemand zich niet op zijn gemak voelt om hier als instelling en deze transparante omgeving te zijn, laten we dan de instellingen evalueren. Iedereen die persoonlijk zegt 'ik voel me niet op mijn gemak', kan de vergadering ook verlaten. "Ik verwerp uw voorstel om te stemmen, aangezien dit niets op de agenda van UKOME betrekking heeft."


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties