Child Rights Stop verhoogt het bewustzijn

Stabiliteit van de rechten van kinderen verhoogt het bewustzijn
Stabiliteit van de rechten van kinderen verhoogt het bewustzijn

Als onderdeel van de Werelddag voor kinderrechten werd op bevel van president Ekrem Yüce een kinderrechtenstop ingesteld. De slogan "Laat kinderen opgroeien met je leeftijdsgenoten, niet met een scherm" trok de aandacht bij de halte op 15 juli, Democracy Square, die bedoeld was om het bewustzijn over kinderrechten te vergroten.


De transportafdeling van de gemeente Sakarya heeft de bushalte op het Democratieplein op 15 juli omgetoverd tot een kinderrechtenstop in het kader van "Werelddag voor kinderrechten". Bij de Children's Rights Stop, opgericht door de instructie van president Yüce: “Laat kinderen niet opgroeien met een scherm maar met hun leeftijdsgenoten en onze grondrechten; De slogans 'bescherming voor het leven, ontwikkelingsparticipatie' trokken de aandacht.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties