De faciliteiten van het skicentrum in Keltepe zijn weer zacht

Keltepe skicentrum faciliteiten weer aan te besteden
Keltepe skicentrum faciliteiten weer aan te besteden

De aanbesteding voor de faciliteiten van het skicentrum in Keltepe die onder het provinciaal directoraat Karabük Jeugd en Sport vallen, werd vorige maand uitgeschreven. Er werd echter vernomen dat het bedrijf dat de aanbesteding had gewonnen, geen contract had ondertekend en dat de faciliteit in een herhuurovereenkomst was geplaatst.


Keltepe Ski Center bovenste en onderste excursiefaciliteiten die behoren tot de provinciale directie van Jeugd en Sport in het dorp Karaağaç van Karabük Center; Gesteld werd dat de kantine, keuken, skiverhuur bedrijf zal worden aanbesteed te worden gehuurd voor een jaar op een open bod. De aanbesteding vindt plaats op vrijdag 04 december 2020 om 11.00 uur.

De jaarlijkse totale geschatte huurwaarde van het huuraanbod; Er werd vastgesteld dat het 5 duizend TL was, exclusief 18 procent verschillende aandelen, 6 procent btw, zegelbelasting, contractzegelprijs en 90 procent definitieve garantie.

 


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties