Karaismailoğlu test de snelweg van Noord-Marmara met een voertuig

minister testte de noord-marmara snelweg met karaismailog
minister testte de noord-marmara snelweg met karaismailog

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu en General Manager van Highways Abdulkadir Uraloğlu bezochten de North Marmara Highway Izmit Junction-Akyazı Section en inspecteerden de laatste status van de werken.


Tijdens zijn bezoek verklaarde minister Karaismailoğlu in een verklaring dat Turkije alle maatregelen heeft genomen met betrekking tot uitbraken van bouwplaatsen van meer dan drieduizend in het algemeen, een grote toewijding en uiting aan aanhoudend intensief werk.

Onze minister herinnert eraan dat de bouwwerkzaamheden van de snelweg Noord-Marmara, die ongeveer 400 kilometer lang is samen met de verbindingswegen, eind 2013 begonnen, en zei dat in het project, waarvan 321 kilometer is voltooid, het laatste deel van het zesde deel, dat 6 kilometer lang is, zich op 68 december bevindt tussen de kruispunten TEM İzmit-1 en Akyazı. Hij zei dat ze van plan waren het in gebruik te nemen.

De minister verklaarde dat de snelweg van Noord-Marmara, die een alternatief zal zijn voor de snelwegen D-100 en TEM en binnenkort in gebruik zal worden genomen, een 47 kilometer lang viaduct met dubbele buis en een 16 kilometer lange tunnel met dubbele buis heeft, en wees erop dat de langste snelwegtunnels met vier rijstroken ter wereld in dit project zijn opgenomen. Onze minister Karaismailoğlu verklaarde dat het project, dat was ontworpen als een slimme snelweg, volledig was uitgerust met glasvezelinfrastructuur, zei onze minister Karaismailoğlu: “Er werden 4 variabele berichtensystemen en 134 variabele verkeersborden gebruikt op de snelweg Noord-Marmara. Het was uitgerust met 193 344 slimme camera's voor transportsystemen, waarvan 102 bewaking en 3 gebeurtenisdetectie. Er werd een snelweg aangelegd die klaar was voor alle communicatieomstandigheden met 46 meteorologische meetstations, ”zei hij.

Naar aanleiding van zijn verklaringen deed de minister onderzoeken in de regio en testte de snelweg met een voertuig.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties