Karaismailoğlu woonde de baanbrekende ceremonie van de tramlijn Anafartalar YHT bij

Karaismailoglu anafartalar yht tramlijn nam deel aan de plechtigheid voor het leggen van de fundering
Karaismailoglu anafartalar yht tramlijn nam deel aan de plechtigheid voor het leggen van de fundering

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, was vandaag in Kayseri om de baanbrekende ceremonies bij te wonen van het nieuwe terminalgebouw van Kayseri Airport en de Anafartalar-YHT Tramlijn, die de kracht van het transportnetwerk zal versterken.


Minister Karaismailoğlu zei: “We voeren twee gigantische projecten uit die het transportnetwerk van Kayseri versterken. In de afgelopen 18 jaar hebben we meer dan 6 miljard 346 miljoen lira geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Kayseri. We zullen Kayseri kennis laten maken met de hogesnelheidstrein, ”zei hij.

Minister Karaismailoğlu was vandaag in Kayseri voor een reeks bezoeken. Karaismailoğlu, die voor het eerst deelnam aan de baanbrekende ceremonie van het nieuwe terminalgebouw van Kayseri Airport, dat 8 miljoen passagiers zal bedienen wanneer het project is voltooid, woonde vervolgens de baanbrekende ceremonie bij van de Anafartalar-YHT Tramlijn, waar 60 tramvoertuigen zullen worden geproduceerd met een binnenlands tarief van 5 procent.

"We zullen Kayseri kennis laten maken met de hogesnelheidstrein"

Minister Karaismailoğlu zei tijdens de baanbrekende ceremonie voor het nieuwe terminalgebouw van Kayseri Airport dat ze de afgelopen 18 jaar meer dan 6 miljard 346 miljoen lira hebben geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Kayseri. Karaismailoğlu zei: “Kayseri had tot 2003 slechts 83 kilometer verdeelde weg, we hebben het in 18 jaar uitgebreid tot 647 kilometer. Momenteel gaan onze 1,5 verschillende snelwegprojecten door met een kostprijs van ongeveer 15 miljard lira. We investeren veel in de ontwikkeling van het spoorwegvervoer van Kayseri en in snelwegen. We zullen Kayseri introduceren met hogesnelheidstreinen. Met het Yerköy-Kayseri hogesnelheidsspoorlijnproject zullen we het bouwen tussen Yerköy-Şefaatli-Kayseri met een lengte van 142 km in verbinding met de YHT-lijn Ankara - Sivas.

"Het nieuwe terminalgebouw zal 8 miljoen passagiers per jaar bedienen"

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat het vliegverkeer in Kayseri, dat in 2003 3 bedroeg, in 197 meer dan 2019 duizend bedroeg, zei minister Karaismailoğlu: “Het aantal passagiers, dat 15 duizend was, bedroeg meer dan 325 miljoen 2 duizend. Sinds 326 is het vliegverkeer verviervoudigd en het aantal passagiers verzesvoudigd. De behoefte om een ​​nieuwe binnenlandse terminal te bouwen ontstond. Met de toewijzing van 2003 duizend vierkante meter land van het Air Forces Command aan de State Airports Authority, zullen we een nieuw terminalgebouw bouwen met een eigentijdse, moderne en esthetische architectuur. "We zullen de bestaande internationale en binnenlandse terminalgebouwen combineren en herstellen, en ze transformeren tot een groter en modern internationaal terminalgebouw." Karaismailoğlu zei dat Kayseri met de voltooiing van het project 4 miljoen passagiers per jaar zal bedienen.

"Als de tramlijn klaar is, zal het aantal vervoerde passagiers met 50 duizend per dag toenemen"

Minister Karaismailoğlu woonde later de baanbrekende ceremonie bij van de Anafartalar-City Hospital-YHT Gar Tram Line. Karaismailoğlu zei dat de projectkosten 376 miljoen 493 duizend TL zullen bedragen, “We streven ernaar het project in twee jaar te voltooien. Langs het projecttraject leggen we 2 kilometer rails. Alle werkzaamheden zoals het uitgraven van de lijn, het monteren van rails, stationsbeslag, oversteekplaatsen voor voetgangers en kruispuntopstellingen zullen worden uitgevoerd op plaatsen waar het dagelijkse leven voortduurt. In het kader van het project zullen we ook 14 tramvoertuigen leveren die tegen een binnenlands tarief van 60 procent worden geproduceerd. Als onze lijn klaar is, verwachten we dat het aantal passagiers van bestaande trams met 5 duizend per dag zal toenemen. Wanneer het project is voltooid, wordt een totaal voordeel van 50 miljard 1 miljoen TL voorspeld ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties