Kahramanmaraş schakelt over op HEPP-codetoepassing in het openbaar vervoer

Kahramanmaras past de hes-code toe in het openbaar vervoer
Kahramanmaras past de hes-code toe in het openbaar vervoer

In overeenstemming met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken wordt de toepassing van de HES-Code gestart in het openbaar vervoer. Burgers kunnen de HES-code van Kahramankart gemakkelijk via internet matchen.


De grootstedelijke gemeente Kahramanmaraş implementeert de toepassing van de HES-code om het risico van besmetting in het openbaar vervoer te voorkomen. In overeenstemming met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken 'HEPP Code Enquiry in Local Public Transport' en het besluit van de Provinciale Algemene Hygiëneraad, moeten burgers die het openbaar vervoer gebruiken hun HES-code op hun Kahramankart en contactloze creditcards definiëren. Metropolitan Municipality website heromaras.bel.tr s  www.kahramankart.com.tr De deadline voor het gemakkelijke identificatieproces is dinsdag 15 december.

Koppelen is erg praktisch

In de verklaring van het Department of Transportation Services over dit onderwerp, werd besloten om de reiskaarten van de burgers die het stedelijk openbaar vervoer gebruiken te integreren met de HES-codes, volgens de circulaire 'HEPP Code Enquiry in Urban Public Transport' van het ministerie van Binnenlandse Zaken en het besluit van de Provinciale Algemene Hygiëneraad. . In deze context hebben we als Metropolitan Municipality de nodige infrastructuurwerken voltooid. Onze burgers kunnen Kahramankart of hun contactloze creditcards gebruiken op de website van onze Metropolitan Municipality. heromaras.bel.tr yada www.kahramankart.com.tr  Het kan via het gemakkelijk worden gematcht met HES-codes. De transportkaarten van de burgers die in contact komen met dit systeem worden automatisch opgeschort tijdens de isolatieperiode. Burgers die de HES-code en de Kahramankart-koppeling pas op dinsdag 15 december hebben voltooid, zullen volgens de circulaire geen voertuigen van het openbaar vervoer kunnen gebruiken ”.

Hoe HES-code te krijgen?

De HES-code (Hayat Eve Sığar), die wordt gebruikt om veilig te delen of individuen enig risico dragen in termen van de Covid-19-ziekte, kan worden verkregen bij de aanvraag, de staat of de smsizer. De knop 'HES-code maken' wordt geklikt op de applicatie die naar de telefoon is gedownload en de periode van codegebruik wordt geselecteerd. De code wordt vervolgens gegenereerd. Via het E-state-systeem https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme Het kan de voorkeur hebben om HES-code te maken met behulp van de link. Als alternatief kan de HES-code worden verkregen door SMS, HES in te typen, een spatie tussen hen in te voeren, de laatste 4 cijfers van het Turkse identiteitsserienummer en de deelperiode, en naar 2023 te sturen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties