Kayseri YHT en Logistics Center-projecten moeten onmiddellijk worden gestart

Investeringen in Kayseri Yht- en Logistics Center-projecten moeten zo snel mogelijk worden gestart.
Investeringen in Kayseri Yht- en Logistics Center-projecten moeten zo snel mogelijk worden gestart.

Kayseri Chamber of Industry (KAYSO) De gewone vergadering van november werd gehouden via het videoconferentiesysteem. De vergadering, die werd gehouden met deelname van SGK provinciaal directeur Hacı Ali Hasgül en plaatsvervangend hoofd van de belastingdienst Şahin Demirci, werd bijgewoond door leden van de raad, leden van de beroepscommissie, de tuchtraad en de hoge adviesraad.


Tijdens de openingstoespraak van de bijeenkomst verklaarde Abidin Özkaya, voorzitter van de KAYSO-vergadering, dat hoewel er sprake is van een gedeeltelijk herstel van de economie, de onzekerheden in vraag en aanbod in alle sectoren blijven toenemen als gevolg van de toenemende gevallen van de afgelopen dagen, en zei dat de gesloten buitenlandse markten alle sectoren negatief kunnen beïnvloeden in het eerste kwartaal van 2021. De productiebasis en het bevoorradingscentrum van Turkije verklaarden dat ze in een gunstige positie in termen van Özkaya, zeiden dat ze een positieve weerspiegeling zagen van deze voordelen van voorzichtigheid.

Özkaya verklaarde dat het ontslagverbod door sommige werknemers kwaadwillig wordt gebruikt, zei Özkaya: “Werknemers die inefficiënt zijn of niet vastbesloten zijn om in bedrijven te werken, veroorzaken loze werkgelegenheid en kosten voor bedrijven. Deze situatie heeft een negatieve invloed op de dynamiek van onze particuliere sector. Ik denk dat er in dit opzicht wat rek moet zijn. Daarnaast moeten we aandacht besteden aan EU-nalevingscriteria in zakelijke zaken die tegen bedrijven worden aangespannen. Deze langdurige rechtszaken kunnen onze investering soms ontmoedigen. "Onze investeerders moeten de weg vrijmaken, zonder te vergeten dat productie en industrialisatie een internationale macht is."

Mehmet Büyüksimitci, voorzitter van de Raad van Bestuur van Kayseri Chamber of Industry (KAYSO), die het woord nam om zijn toespraak te houden, gaf informatie aan de raadsleden over zijn gezondheidstoestand. Burgemeester Büyüksimitci legde uit dat de test die hij vorige week had, positief was en zei: “Mijn test was positief, maar ik heb geen symptomen. Wij proberen op een gezonde manier onze zaak vanuit huis te runnen. Het is nuttig om onze medewerkers en familieleden wat meer te waarschuwen voor dit virus, dat elk aspect van ons leven negatief beïnvloedt. Omdat veel mensen die geen symptomen vertonen en geen behoefte hebben aan tests, om ons heen lopen. Daarom moeten we absoluut letten op masker-, afstands- en schoonmaakregels ”, zei hij.

Burgemeester Büyüksimitci, minister van Nationale Defensie Hulusi Akar, minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu en TOBB-president Rifat Hisarcıklıoğlu, met deelname van burgemeester Büyüksimitci, Kayseri Airport New Terminal Building en Anafartalar - City Hospital - YHT Station Rail System voor degenen die hebben bijgedragen aan onze stadsspoorlijn. Hij bedankte.

President Büyüksimitci verklaarde dat zijn verwachtingen over de hogesnelheidstrein en het logistiek centrum voortduren en zei: “Hoewel onze minister in zijn toespraak het belang van transportnetwerken noemde, gebruikte hij geen duidelijke uitspraken over deze kwesties. Om onze Kayseri, die 2,5 miljard dollar per jaar exporteert, een serieuze bijdrage te leveren aan het bruto binnenlands product en succesverhalen heeft behaald in Anatolië met een bevolking van 1 miljoen 400 duizend, zullen de hogesnelheidstrein en logistiek centrum zeker in deze periode investeren. moet eerst worden gestart ”, zei hij.

Zoals in de hele wereld kende Büyüksimitc aanzienlijke stijgingen en wees erop dat het aantal gevallen in Turkije zei; “Terwijl de tweede golf zich sterk over de wereld verspreidde, begonnen landen, vooral Europa, weer met quarantaine- en sluitingspraktijken met uitgebreide maatregelen. Een reeks maatregelen werd aangekondigd door onze president in ons land. Naast de maatregelen die zijn genomen in het kader van de strijd tegen Covid-19, vinden we het erg belangrijk om productie- en productiefaciliteiten uit te sluiten, vooral voor de voortzetting van de productie. Omdat we geloven dat ons land alleen door productie snel zijn doelen kan bereiken. We zullen nog een tijdje met de pandemie blijven leven. Wij, als industriëlen, zullen blijven produceren, in dienst nemen en exporteren door ons volledig aan de pandemieregels te houden.

President Büyüksimitci verklaarde dat ze de uitspraken van onze president, de heer Recep Tayyip Erdoğan, zeer waardevol vinden vanaf de laatste groepsbijeenkomst en zei: “We geven vooral om de uitspraken van onze president, gericht op nieuwe stabiliteit, groei en werkgelegenheid. Bij alle stappen die in deze richting moeten worden genomen, zullen we onze staats- en economieadministratie bijstaan. Hopelijk zal Turkije met een nieuw team en een nieuwe strategie weer een stevige groei doormaken. Vertrouwen en stabiliteit zijn erg belangrijk bij het verhogen van investeringen, productie en werkgelegenheid. Ik geloof dat als onze industriëlen en zakenmensen hun zin kunnen zien, we in korte tijd een stabiel groeimilieu zullen bereiken. Wij, als zakenwereld, zijn bereid ons steentje in dit opzicht te leveren, ”zei hij.

President Büyüksimitci merkte op dat de markten positief reageerden op het besluit van de Centrale Bank om de rentetarieven te verhogen en verklaarde dat deze stap een indicatie is dat een nieuw tijdperk is aangebroken en dat zij geloven dat de nodige stappen consequent zullen worden genomen om op korte termijn het volledige marktvertrouwen te waarborgen.

KAYSO-president Büyüksimitci gaf informatie over de exportcijfers en verklaarde dat de export in september met 17 procent was gestegen ten opzichte van de vorige maand en dat deze stijging ongeveer 243 procent bedroeg in vergelijking met dezelfde maand van het voorgaande jaar. Büyüksimitci legde uit dat Kayseri 13e staat in de algemene exportranglijst van de provincies in de eerste negen maanden en 10e in de export van meubels en elektrische apparaten, en voegde eraan toe dat ze het afgelopen jaar als Kayseri in de export zullen zijn gepasseerd vanaf de 2e maand.

Het nemen van de provinciale directeur van SSI Haji Ali Hasgul en de vice-voorzitter van de belastingdienst Sahin Demirci, Turkije gaf het parlement aangenomen door de 7256 nr. Sommige bepaalde wetten met vorderingen en configuratie wijzigen van de informatie aan leden van het parlement over aangenomen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties