HES-codeperiode in het openbaar vervoer in Ordu! Laatste dag 15 december

HEPP-codeperiode in het openbaar vervoer in het leger afgelopen december
HEPP-codeperiode in het openbaar vervoer in het leger afgelopen december

Ordu Metropolitan Municipality heeft de verplichting opgelegd om stadskaarten te matchen met HEPP-code om veilig en gezond reizen van burgers in voertuigen voor openbaar vervoer te garanderen.


HES-codetoepassing in het openbaar vervoer, geïnitieerd door het ministerie van Volksgezondheid, wordt ook geïmplementeerd door de Metropolitan Municipality. In dit verband moeten Ordum-kaarten of creditcards die in het openbaar vervoer worden gebruikt, tot 15 december zijn gematcht met de HES-code. Burgers die de matching van HES-code en Ordum-kaarten of creditcards pas op een bepaalde dag voltooien, zullen volgens de circulaire niet kunnen profiteren van het openbaar vervoer. De transportkaarten van de burgers die in contact komen met dit systeem worden automatisch opgeschort tijdens de isolatieperiode.

HOE KOPEN?

Na de HES-code die u ontving van Hayat Eve Sığar- of e-Devlet-applicaties https://hes.ordu.bel.tr Ga naar de website. U kunt de transactie beëindigen door uw HES-code, TR ID / paspoortnummer en uw transportkaartnummer of creditcardnummer in te voeren op de achterkant van uw transportkaart, afhankelijk van de betalingsmethode die u gebruikt.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties