Verleng de ondersteuningslijn voor geschiedenis voor HEPP-code in het openbaar vervoer in Eskişehir

In Eskisehir is de ondersteuningslijn met datum verlengd voor de accountcode in het openbaar vervoer
In Eskisehir is de ondersteuningslijn met datum verlengd voor de accountcode in het openbaar vervoer

Door aan te kondigen dat de HES-code vanaf 20 november verplicht wordt voor trams en bussen als gevolg van het toenemende aantal gevallen, kondigde de Metropolitan Municipality aan dat de periode is verlengd tot 5 december, zodat de burgers niet lijden. De ambtenaren van de Metropolitan Municipality verklaarden dat de ondersteuningspunten na 20 november niet meer beschikbaar zullen zijn, verklaarden dat burgers ALO 23 tijdens werkuren vanaf 153 november kunnen bellen en ondersteuning krijgen voor het voldoen aan de Hes-code.


Burgers in Eskişehir, zoals in elke stad vóór de Hes Code-periode in het openbaar vervoer, een van de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen en die in alle steden zullen beginnen, definiëren Hes-codes voor hun Eskart. De Metropolitan Municipality, die de verkoop van Esbilet op 5 november stopte en de burgers eraan herinnerde dat de Hes-codeperiode op 20 november begint, kondigde aan dat de periode werd verlengd tot 5 december, vooral om de grieven te voorkomen die kunnen worden ervaren als gevolg van KPSS in het weekend. De autoriteiten merkten op dat degenen die na 5 december geen Eskart-matching maken, geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer, en verklaarden dat alle burgers met hun gepersonaliseerde Eskartı in het openbaar vervoer zouden moeten stappen om het risico op epidemieën in het openbaar vervoer te minimaliseren.

Stellend dat 11 steunpunten dienen voor burgers die geen online matching kunnen uitvoeren, maar deze punten zullen na 20 november niet meer dienen om contact te voorkomen, verklaarden de ambtenaren dat burgers vanaf 23 november tijdens werkuren ondersteuning kunnen krijgen voor matching via ALO 153.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties