Eigenaren van Istanbulkart kunnen op elk punt betalen met de MultiNet Food Card

Goed nieuws voor eigenaren van Istanbulkart
Goed nieuws voor eigenaren van Istanbulkart

De nieuwe generatie financiële technologiegroep Multinet Up en Belbim AŞ, het bedrijf voor elektronisch geld en betaaldiensten van de Metropolitan Municipality van Istanbul, hebben een belangrijke samenwerking getekend. In het kader van de samenwerking zullen duizenden restaurants, cafés, buffetten en lokale markten worden toegevoegd aan het gebruiksgebied van Istanbulkart, de openbaar vervoer- en levenskaart die betaaloplossingen biedt aan miljoenen inwoners van Istanbul. Vanaf 27 november 2020 kunnen Istanbulites op elk punt waar de MultiNet-maaltijdkaart wordt gepasseerd met hun Istanbulkart betalen.


Behalve dat het een vervoerskaart is, gaat İstanbulkart verschillende samenwerkingen aan om de “City's Life Card” te worden. U kunt met Istanbulkart betalen in markten, online winkels, musea, taxi's, cafés-restaurants en nog veel meer. Istanbulkart heeft nu 30.000 nieuwe punten toegevoegd aan zijn betaalkanaal dankzij de samenwerking met Multinet Up.

Het partnerschap van Belbim AŞ, de pionier op het gebied van elektronische betalingssystemen met de nieuwe generatie financiële technologiegroep Multinet Up, biedt 18 miljoen Istanbulkart-gebruikers het voorrecht om contactloos te betalen vanaf de kleinste kiosk met Multinet Up-betalingsinfrastructuur naar lokale markten en grote restaurantketens. deze praktijk zal zich geleidelijk verspreiden. MultiNet zal de komende periode beschikbaar zijn op 30.000 punten in heel Turkije. Istanbulkart, transport en transport niet-voortgezette proliferatie-inspanningen die moeten worden geleverd met een enkele kaart van elke betaling, Multinet Up belangrijk Met de toename van het gebruik met de samenwerking zal alleen in alle niet in Istanbul, Turkije, blijven opereren.

Istanbulkart blijft zijn diensten overal en op elk gebied verspreiden en projecten creëren die het leven van de inwoners van Istanbul zullen raken en waarde toevoegen. Terwijl het snel zijn doelen bereikt om wijdverspreid te worden in digitalisering en niet-transportbetalingsdiensten, gaat het stap voor stap vooruit in het schrijven van een gids voor het leven in de stad met een enkele kaart. Met 30 duizend nieuwe punten toegevoegd aan het betalingsnetwerk in het kader van de Multinet Up-samenwerking, is İstanbulkart verheugd om een ​​nieuwe ervaring aan zijn eigenaren te bieden.

Multinet Up, een financieel technologiebedrijf dat betalingssysteeminfrastructuur levert aan aangesloten bedrijven, maakt een verschil in de sector door oplossingen te ondersteunen die het leven van zijn klanten gemakkelijker maken met innovatieve bedrijfsmodellen. Multinet Up, dat 18 miljoen Istanbulkart-gebruikers in zijn ecosysteem omvat, biedt Istanbulkart-eigenaren de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van Multinet Up-technologie in cafés, restaurants en markten.

Multinet Up, dat de sectoren op al zijn werkterreinen heeft getransformeerd en pionierde in de digitale transformatie van zijn stakeholders sinds de dag dat het werd opgericht, is altijd baanbrekend geweest en innovaties. Multinet Up, dat in 2014 voor het eerst contactloos betalen lanceerde en sinds 2015 de mobiele portemonnee-applicatie MultiPay lanceerde, brak opnieuw terrein met de MultiPOS-applicatie die het vorig jaar lanceerde. Het begon een nieuw tijdperk in betalingssystemen door hen in staat te stellen betalingen te ontvangen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties