Hoe kan ik van woonplaats veranderen?

Hoe u van woonplaats verandert
Hoe u van woonplaats verandert

Verandering van woonplaats is een van de procedures die bijna elke burger in bepaalde periodes nodig heeft. In het geval van verhuizing naar een andere stad of buurt, kan de verandering van woonplaats, die moet worden gemeld aan de directies Bevolking van ons ministerie, eenvoudig in enkele stappen worden voltooid. Dus, hoe verloopt de verandering van woonplaats via e-overheid? Hier is wat merkwaardige informatie over dat onderwerp;

De adreswijzigingsmelding van de E-overheid, die burgers die nieuwsgierig hun woonadres moeten wijzigen, worden uitgevoerd door middel van e-handtekening, mobiele handtekening of sms-verificatie. Dus, hoe verander je het adres van E-Government? Hier zijn de stappen over dat onderwerp:

  • Ga eerst naar de adreswijzigingspagina door op de onderstaande link te klikken.
  • Om de verspreiding van de epidemie te minimaliseren in lijn met de maatregelen die werden genomen in het kader van de bestrijding van de COVID-19-uitbraak, werd de registratie van de adresmelding tussen de provincies via de bevolkingsdirecties en de e-Government Gate stopgezet tot 27.04.2020. Houd hier dus rekening mee en start uw proces.
  • Vervolgens, op de pagina die verschijnt, "Ik zal gewoon een adresmelding voor mezelf geven." En "Ik zal het adres doorgeven van mezelf en de gezinsleden met wie ik dezelfde woning deel." Selecteer de juiste optie voor u en ga verder met het gedeelte over de verhuisdatum.
  • Als alle gegevens zijn ingevuld, wordt op de volgende pagina om adresgegevens gevraagd.
  • Klik op de knop "Adres zoeken" om de plaats en / of een ander adres te selecteren. Het adresselectiescherm wordt geopend. Selecteer het adres waarnaar u een melding wilt maken vanaf het scherm dat wordt geopend.
  • Kies na het voltooien van dit proces een van de meldingsmethoden, zoals mobiele handtekening, elektronische handtekening en sms-verificatie. Aangezien de mobiele en elektronische handtekening wordt verstrekt door de operators, wordt sms-verificatie een meer toegankelijke methode.
  • Vervolgens kunt u, nadat u op de vooruitknop heeft gedrukt, de verificatiecode invoeren die naar de mobiele telefoon op de pagina is verzonden en doorgaan met het registratieproces.
  • In het adresaangifteproces dat via e-government moet worden gedaan, wordt een boete van 86 TL opgelegd, zoals te zien is op het systeem, in geval van te late aangiften anders dan de aangiften voor de duur. Als de burgers die dit zien zich binnen 7 dagen bij de bevolkingsdirectie aanmelden en aangeven het geld op voorhand te storten, wordt deze boete verlaagd tot 65 TL. Als het op te geven adres blijkt te zijn ingevuld tijdens het adresaangifteproces, kunnen er geen transacties via e-government plaatsvinden. Burgers die met dit probleem worden geconfronteerd, moeten naar het directoraat bevolking komen en hun procedures laten uitvoeren.
  • Voor identiteitskaart, rijbewijs, paspoort en andere transacties die door de bevolkingsbureaus moeten worden verricht, Alo 199 of http://www.nvi.gov.tr Een afspraak moet gemaakt worden vanaf het internetadres.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties