Voorstel voor wetsvoorstel voor elektriciteitsmarkt moet onmiddellijk worden ingetrokken!

De wet op de elektriciteitsmarkt moet onmiddellijk worden ingetrokken
De wet op de elektriciteitsmarkt moet onmiddellijk worden ingetrokken

Sadık Yurtman, voorzitter van de Eskişehir Environmental Protection and Development Association, legde een persverklaring af over de tassenwet, die werd besproken tijdens de Turkse Grote Nationale Vergadering. In zijn verklaring verklaarde Yurtman dat de tassenwet moest worden ingetrokken.


Voorzitter Yurtman; “Het wetsvoorstel tot wijziging van de elektriciteitsmarktwet en enkele wetten wordt besproken op de Algemene Vergadering van de Turkse Grote Nationale Vergadering.

Hoewel artikel 6 is ingetrokken als gevolg van intense reacties van het publiek, is dit niet voldoende. Het voorstel voor de tassenwet, dat op dinsdag 24 november 2020 wordt besproken, moet volledig worden ingetrokken.

De goedkeuring van het wetsvoorstel, dat is opgesteld in overeenstemming met de eisen van de hoofdstad en voorschriften bevat die tegen het algemeen belang ingaan, zal veel nieuwe problemen veroorzaken voor ons land en onze toekomst.

Bijvoorbeeld, met deze regeling, banden, afval en verbranding van bosafval om elektriciteit te produceren "hernieuwbare energie" wordt binnen het toepassingsgebied van Turkije gebracht, heeft de levensduur van banden, gemeentelijk afval voltooid en niet voor de energie die wordt geproduceerd door het verbranden van bosafval; Het heeft goedkope, gezonde en milieuvriendelijke hernieuwbare energiebronnen nodig.
Turkey Environment Platform (TÜRÇEP) lid van de Eskişehir Environmental Protection and Development Association (ESCEVD)
We roepen al onze Kamerleden op om de bovengenoemde verordening te heroverwegen, en we dringen er bij de Milieugerelateerde secties van de Omnibuswet op aan om volledig uit de TGNA-agenda te worden geschrapt.

Bij epidemieën en aardbevingen die we elke dag met een nieuwe te maken krijgen, kun je geen energie, voedsel, natuur en ons recht op leven inpakken door de kans te kennen. Onze natuur is geen kapitaal, maar onze leefruimte. " zei


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties