Werken begonnen bij Ünye Industry Crossroads

Het werk begon op het unye industriële kruispunt
Het werk begon op het unye industriële kruispunt

De gemeente Ordu blijft investeren om stadsvervoer comfortabel en modern te maken.


Ordu Metropolitan Municipality, dat veel investeringen heeft gedaan van infrastructuur tot bovenbouw in de hele provincie, zet zijn werkzaamheden op het gebied van kruispunten in het districtscentrum van Altınordu in het district Ünye voort. De Metropolitan Municipality, die met de werkzaamheden aan het Ünye Industrial Junction, waar al jaren op wordt gewacht, is begonnen met het ontspannen van het transport met de uitbreidings- en signalisatiewerken die het op het kruispunt zal uitvoeren.

WIJ WERKEN VOOR MODERN EN VLOEIBAAR VERKEER

Coşkun Alp, algemeen secretaris van de Ordu Metropolitan Municipality, zei dat ze op alle vier de punten van Ordu werken en dat ze een merkbare verlichting van het verkeer hebben bereikt met de kruispuntregeling die we in de districten hebben geïmplementeerd.

Secretaris-generaal Coşkun Alp zei: “Onze burgemeester van de gemeente Ordu, Dr. Met de instructies van Mehmet Hilmi Güler begonnen we met de werkzaamheden om kruispunten door onze stad te regelen. We hadden het eerder geïmplementeerd in het Altınordu-district door kruispunten op 6 punten aan te brengen. We zijn begonnen met de aanlegwerkzaamheden op het Industrial Crossroad, een van de belangrijke kruispunten in onze wijk Unye. "Met de uitbreidings- en signaleringswerken die we hier zullen doen, zullen onze burgers bereiken waar ze heen willen zonder tijd te verspillen, en zullen we ook ongewenste ongevallen op de kruising tot een minimum beperken."

BELANGRIJKE ONTSPANNING IS IN ALTINORDU

De kruispuntafspraken gemaakt door de Ordu Metropolitan Municipality in het districtscentrum van Altınordu zorgden voor aanzienlijke verlichting van het verkeer. Met de regeling die werd getroffen bij de gemeentelijke kruising, Sivas Junction, Russian Market Junction, Mevlana Junction, Dörtyol Junction en (Yeni Mahalle) Fındıklı Junction, waarvan de werken werden voltooid en gemoderniseerd, werd een aanzienlijke verlichting geboden in het stadsverkeer, terwijl mogelijke ongevallen tot een minimum werden beperkt.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties