Het noordelijke snelwegproject van Marmara zal het vervoer van de Marmara-regio verlichten

Het snelwegproject van noord-marmara zal het transport van de regio Marmara vergemakkelijken
Het snelwegproject van noord-marmara zal het transport van de regio Marmara vergemakkelijken

Minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, zei: “We hebben de langste 4-baans snelwegtunnels ter wereld in gebruik genomen. "Het Marmara Highway Project zal een gouden ketting zijn die begint vanuit Sakarya, vanuit het noorden van Istanbul naar Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa en Kocaeli, en wordt gedragen in de Zee van Marmara."


Minister Karaismailoğlu heeft examens afgelegd op de bouwplaats van het Izmit-Akyazı Line-project van de Northern Marmara Motorway.

"Het zal het transport van de Marmara-regio, die de grootste industriële zones herbergt, vergemakkelijken"

Minister Karaismailoğlu, die de bouwwerkzaamheden van de Northern Marmara Motorway ter plaatse onderzocht, zei dat de Northern Marmara Motorway niet zomaar een snelweg is; Hij benadrukte dat het ook een kruispunt is in het weg-, spoor- en luchtvervoer. Karaismailoğlu zei: "Onze 398 km lange snelweg van Noord-Marmara zal het transport van de Marmara-regio, die de grootste industriële zones herbergt, vergemakkelijken en een hoogstaand, veilig, kwalitatief en ononderbroken transport bieden."

"We openen de TEM İzmit-1-TEM-Akyazı kruispunten aan het einde van dit jaar."

Minister Karaismailoğlu herinnerde eraan dat de bouwwerkzaamheden van de Noordelijke snelweg van Marmara in 2013 begonnen en zei: “We hebben 321 kilometer afgelegd ten dienste van onze mensen. "We zullen het einde van het project tussen de TEM Izmit-73 Junction, het 6 kilometer lange deel van het 68e deel van het Kurtköy-Akyazı-project, dat ongeveer 1 kilometer lang is, en de TEM-Akyazı-kruispunten eind dit jaar in gebruik nemen."

"Vervoer van Istanbul naar de provincies Kocaeli en Sakarya zal veel gemakkelijker zijn"

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat met de opening van de 6e sectie een nieuwe snelle, veilige en comfortabele transportcorridor zal worden geopend als alternatief voor de TEM-snelweg en de D-100-snelweg, die nog steeds worden blootgesteld aan een hoog verkeersvolume; Hij zei: “We bieden de langste 4-baans snelwegtunnels van de hoogste kwaliteit ter wereld aan. Vervoer van Istanbul naar de provincies Kocaeli en Sakarya, die intense industriële en industriële zones zijn, zal veel gemakkelijker zijn. Het Marmara Motorway Project wordt een gouden ketting die begint in Sakarya en wordt gedragen in de Zee van Marmara, van het noorden van Istanbul tot Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa en Kocaeli. "

Hij deed waarnemingen in het Izmit Tunnel Business Center

Minister Karaismailoğlu, die ook het Izmit Tunnel Operation Center bezocht na de inspecties van de Izmit-Akyazı Line-site, ontving informatie van de autoriteiten over het uitgevoerde werk. Herinnerend dat de onderhoudscontrole en bewaking van de 9,5-baans 4 tunnels met een totale lengte van 4 km werd uitgevoerd in het Izmit Tunnel Operation Center, zei Karaismailoğlu dat de noodhulpteams 7 × 24 bedienen om het onderhoud en de reparatie van de wegen in de tunnel en tunnelgebied te verzekeren en om de verkeersveiligheid te waarborgen en om in te grijpen bij mogelijke ongevallen , zeiden wegenonderhouds- en reparatieteams, verkeersbemanningen en brandweerkorpsen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties