Transitdocumentprobleem met Hongarije opgelost

Het probleem met het transitdocument met Hongarije is opgelost
Het probleem met het transitdocument met Hongarije is opgelost

Ministerie van Transport en Infrastructuur, "Vergadering van de Gemengde Commissie Landvervoer Turkije-Hongarije" De aangekondigde werd gemaakt door een videoconferentie


In de verklaring van het ministerie van Transport en Infrastructuur werd gesteld dat met het nieuwe besluit dat is genomen als resultaat van de onderhandelingen met Hongarije, het probleem van het probleem van doorvoerdocumenten met Hongarije zal worden opgelost en de export zal toenemen. Er werd ook vermeld dat er in totaal 3 duizend bilaterale pasdocumenten zullen zijn, dat zijn er drieduizend, zodat het totale aantal doorvoerdocumenten dat uit Hongarije moet worden verkregen, zal toenemen tot 5 duizend en het totale aantal bilaterale pasdocumenten tot 110 duizend.

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu zei over het genomen besluit: “Tijdens de vergadering van de Gemengde Commissie over landvervoer die we met de Hongaarse delegatie hebben gehouden, hebben we het probleem van het Hongaarse transitpasdocument opgelost, dat een groot probleem is bij het vervoer van onze transporteurs naar Europa. "Veel geluk voor ons land en onze industrie."

Ministerie van Transport en Infrastructuur, "Bijeenkomst van de Gemengde Commissie over landvervoer Turkije-Hongarije", die wordt gehouden op 25-26 november 2020, werd aangekondigd via een videoconferentie.

Het huidige quotum voor het pascertificaat wordt voortgezet

Ministerie van Transport en Infrastructuur; Als resultaat van de onderhandelingen met de Hongaarse delegatie, voor de Turkse zijde van het huidige quotum voor het overgangsdocument; Drieduizend bilaterale pasdocumenten, 3 duizend transitdocumenten, duizend derde landen doorgangsdocumenten, voor de Hongaarse zijde; Er werd gemeld dat het quotum van drieduizend bilaterale pasdocumenten, 36 duizend transitdocumenten en 3 derde landen doorgangsdocumenten gelijk bleef.

Het totale aantal doorreisdocumenten dat uit Hongarije moet worden opgevraagd, is gestegen tot 110 duizend en het totale aantal bilaterale pasdocumenten tot 5 duizend.

In de verklaring van het ministerie; In aanvulling op het huidige systeem, het niet gebruiken van de 2021 UBAK-documenten die geldig zijn in Hongarije voor proefdoeleinden in 566 om het probleem van het transitdocument op te lossen dat al jaren niet is opgelost met Hongarije; Als tegenprestatie werd gemeld dat besloten is om in 2021 74 duizend extra transitdocumenten af ​​te geven aan Turkse vervoerders, en er zullen in totaal 3 duizend van de 5 bilaterale pasdocumenten zijn. Op deze manier werd verklaard dat het totale aantal doorreisdocumenten dat van Hongarije moet worden verkregen, zal toenemen tot 110 duizend en het totale aantal bilaterale pasdocumenten tot 5 duizend.

In geval van problemen zullen Turkse voertuigen UBAK-documenten blijven gebruiken

Het ministerie maakte ook bekend dat Turkse transporteurs er duizend extra krijgen naast de tweeduizend 2020 transitdocumenten die in 200 zijn ontvangen, en dat ze in mei 2021 weer samen zullen komen om de bilaterale transportmarkt en het aantal transitdocumenten te bespreken.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties