Het laatste bereikte punt in het URAYSİM-project is geëvalueerd

Het laatste punt bereikt in het uraysim-project werd geëvalueerd.
Het laatste punt bereikt in het uraysim-project werd geëvalueerd.

Anadolu University Rector Prof. Dr. Het laatste punt bereikt bij het National Rail Systems Research and Test Centre (URAYSİM) werd geëvalueerd tijdens het bezoek van Fuat Erdal aan de minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu.


Anadolu University Rector Prof. Dr. Fuat Erdal bezocht de minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu. Rector Erdal gaf informatie aan minister Karaismailoğlu over het werk dat is uitgevoerd tijdens de bijeenkomst waar het laatste punt bereikt bij het National Rail Systems Research and Test Centre (URAYSİM) werd geëvalueerd. Tijdens het bezoek, Anadolu University Eskişehir plaatsvervangend prof. Dr. Naast Emine Nur Günay, een van de belanghebbenden van het URAYSİM-project, TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar en TR Ministry of Transport and Infrastructure Infrastructure Investments General Manager Dr. Yalçın Eyigün was ook aanwezig.

Anadolu University Rector Prof. Dr. Fuat Erdal deed de volgende verklaringen met betrekking tot het bezoek: “We gaven informatie aan onze minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, over de stadia en ontwikkelingen van het URAYSİM-project. We hebben een roadmap bepaald door ideeën uit te wisselen over de business, transactie en samenwerking die nodig zijn om het project snel te laten doorgaan. Onze president Mr. Het National Rail Systems Research and Test Centre, aangekondigd door Recep Tayyip Erdoğan uit Eskişehir, is niet alleen een nationaal project van onze universiteit en stad, maar ook van ons land. We omarmen dit project met al onze kracht en we nemen snelle stappen in coördinatie met het Ministerie van Transport en Infrastructuur van de Republiek Turkije en onze minister Adil Karaismailoğlu voor de realisatie ervan. hij beweerde.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties