Turkije's eerste binnenlandse Spectrum en de nationale watermeter verbeterd

Het eerste lokale en nationale meetapparaat voor het waterspectrum werd turkiyenin ontwikkeld
Het eerste lokale en nationale meetapparaat voor het waterspectrum werd turkiyenin ontwikkeld

Bahçeşehir University (BAU) en Defense Technologies Engineering and Trade Inc. (STM) is een belangrijke ontwikkeling gemaakt om de buitenlandse afhankelijkheid op dit gebied te verminderen door de ontwikkeling van het waterspectrummeetapparaat dat wordt gebruikt bij de onderwateranalyse van onderzeeërs en onderzoeksschepen, lokaal en nationaal.


Turkije onderscheidt zich als een belangrijke stap in de richting van het verminderen van de afhankelijkheid van buitenlandse technologie in het onderwater optische spectrumapparaat, de optische geleidbaarheid van het water in de wereld. In tegenstelling tot vergelijkbare systemen kan de golf realtime meten, afhankelijk van de grootte. Het belangrijkste kenmerk is dat het direct metingen kan doen op een diepte van 500 meter dan de huidige gebruikte voertuigen. Het Underwater Optical Spectrum Device, ontwikkeld en geproduceerd door BAU Innovation and Consultancy in het kader van het TUBITAK TEYDEB 1501-project, om het absorptievermogen van water te analyseren, onderscheidt zich als een apparaat dat de kracht van ons land in onderzeese technologie zal versterken.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties