Het aftellen naar de overgang naar het berichtenbeheersysteem is begonnen, de laatste dag is 30 november 2020!

Het aftellen is 's nachts begonnen, de laatste dag is november
Het aftellen is 's nachts begonnen, de laatste dag is november

Het aftellen is begonnen in het berichtenbeheersysteem, de laatste dag is 30 november 2020 !; De periode voor het verzenden van commerciële reclameboodschappen (telefoon, sms, e-mail, etc.) door natuurlijke of rechtspersonen buiten het Message Management System (IMS) -platform, na 30 november 2020, eindigt. Het aftellen is begonnen voor de overgang naar İYS.


Binnen het toepassingsgebied van wet nr. 6563 en de verordening inzake commerciële communicatie en commerciële elektronische berichten, het berichtenbeheersysteem (İYS) moet worden overgedragen naar. In overeenstemming met de verordening worden gegevens die niet naar het IYS-systeem worden overgedragen, als ongeldig beschouwd vanaf 30 december 2020, en het verzenden van commerciële reclameboodschappen naar ontvangers (doelgroep) is illegaal. Een ander probleem is dat Message-1, Message-2020 en Message-30 - level 5-services een jaar lang gratis worden aangeboden aan alle serviceproviders die hun aanvraag vóór 25 november hebben afgerond.

Ongevraagde berichten die zo vaak worden verzonden dat ze in paniek raken, worden verleden tijd

De periode van het verzenden van commerciële elektronische gegevens (sms, telefoon, e-mail) naar gegevens die niet in het IMS-systeem zijn geregistreerd, is nu voorbij en alle bestaande gegevens die de serviceproviders pas op 30 november naar het systeem uploaden, worden als ongeldig beschouwd. Als we het nogmaals onderstrepen, zijn serviceproviders (echte of rechtspersonen) verplicht om alle commerciële elektronische gegevens van hun doelgroep tot eind 30 november te uploaden naar het İYS-platform (Message Management System). Een ander probleem is dat de bewijslast van alle eerdere toestemmingen die aan de IYS zijn overgedragen, de verantwoordelijkheid is van de serviceproviders. Vanaf 1 december versturen zij hun berichten via de IYS-module, waarbij de bewijslast bij het IYS ligt. Voor elk bericht dat naar de ontvanger wordt verzonden, moet de ontvanger de mogelijkheid krijgen om te weigeren. In wezen zijn, dankzij het İYS-systeem, vanaf 1 december 2020 "ongevraagde commerciële berichten", die in het verleden op het punt waren gekomen om consumenten woedend te maken door veelvuldige verzending naar consumenten, nu verleden tijd.

Na 30 november, in het berichtenbeheer, komen er straffen voor degenen die in strijd handelen!

Nadat het Message Management System (IMS) -platform per 1 december is geïmplementeerd, zullen klachten over degenen die de regels overtreden worden behandeld door de provinciale directoraten voor handel. Hoewel de administratieve boete van commerciële berichten die zonder toestemming van consumenten (kopers) worden verzonden, varieert tussen duizend TL en 5 duizend TL, kan deze boete tot tien keer worden verhoogd wanneer illegale commerciële berichten naar meer dan één persoon tegelijk worden verzonden. De straffen voor degenen die handelen tegen het recht van de consument om te weigeren, kunnen variëren van tweeduizend TL tot vijftienduizend TL. Kortom, om serviceproviders met succes hun bedrijfsprocessen te laten beheren, moeten ze eerst zijn geregistreerd bij het IMS en vervolgens hun geautoriseerde berichten uploaden naar het systeem, en het is absoluut noodzakelijk dat ze inleidende informatie en contactgegevens opnemen in elk bericht dat ze verzenden.

Onaysoft AŞ is een zakenpartner van IYS

Serviceproviders (echte en rechtspersonen) kunnen hun eigen elektronische gegevens toevoegen en meer dan een aantal bedrijven en merken volgen van UYIS, de technologieleider van ons land, door service te krijgen van UYSFT. Ze kunnen het proces snel voltooien met de digitale transformatie-experts van UYS, de zakenpartner van de İYS, en ze met succes beheren vanaf het UYS-platform. Het is mogelijk om al uw commerciële berichten voor promotie- en reclamedoeleinden, zoals e-mail, spraakoproepen, sms, die u naar uw doelgroep (kopers) stuurt op een snelle en veilige manier te maken met de toonaangevende integrator, Uygunsoft, die in zijn 24e jaar de end-to-end digitale transformatie van meer dan 30 duizend klanten heeft gerealiseerd.

İYS - Wat is het berichtenbeheersysteem?

Berichtbeheersysteem - IYS is een nationaal webgebaseerd platform waar alle commerciële toestemmingen voor elektronische berichten en klachtenprocedures die naar burgers (kopers) moeten worden gestuurd, worden beheerd. Nr. 6563 door het ministerie van Handel e-commerce wet- en regelgeving over de reikwijdte van de verordening, CMS AŞ vorming van TOBB (Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey) is geautoriseerd door realis en TOBB. Volgens de wet- en regelgeving hebben echte en rechtspersonen (dienstverleners) nu het recht om hun commerciële promoties en advertenties alleen te sturen naar de burgers (kopers) die toestemming hebben. Een ander probleem is dat serviceproviders geen toestemming van de ontvanger nodig hebben voor informatieve berichten zoals schulden of facturen.

Hoe registreer ik me bij het İYS-systeem?

Wanneer we kijken naar de registratiefasen van serviceproviders voor İYS; Echte of legale instellingen en organisaties zullen het systeem binnenkomen met een MERSİS-nummer. Tegelijkertijd zullen ze de "handelsmerkregistratiedocumenten" van hun handelsmerken registreren, waarnaar ze zullen sturen voor promotie- en informatiedoeleinden. Andere informatie zoals het TR ID-nummer, het zakelijke e-mailadres en het mobiele telefoonnummer van de geautoriseerde ondertekenaar van het serviceproviderbedrijf is ook beschikbaar in het systeem.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties