Antalya Transport Inc. SPP wordt in haar gebouw geïnstalleerd

GES zal als gebouw in Antalya worden gevestigd
GES zal als gebouw in Antalya worden gevestigd

Antalya Metropolitan Municipality, Service Building en Antalya Transportation Inc. Het zal de eerste gemeente zijn die haar eigen elektriciteit produceert en opslaat door in haar gebouw daktype zonne-energiecentrales (GES) te installeren.


Antalya Metropolitan Municipality, in navolging van de nationale visie van Turkije op klimaatverandering, wordt het klimaatveranderingsbeleid en het ontwikkelingsbeleid verder geïntegreerd. Antalya Metropolitan Municipality, Municipality Service Building en Antalya Transportation Inc., dat het gebruik van schone en hernieuwbare energiebronnen verhoogt door energie-efficiëntie te verspreiden. Op de daken van zijn gebouw zijn zonne-energiecentrales geïnstalleerd.

NIEUWE ZONNE-ENERGIE-CENTRALES ZULLEN WORDEN GEVESTIGD

Antalya Metropolitan Municipality en met het werk dat wordt uitgevoerd in het kader van de matchup in het slimme stadsproject dat tot doel heeft het Antalya Turkey Building and Transportation Inc. Op de daken van het gebouw wordt Solar Power Plant (SPP) geïnstalleerd. Het geïntegreerde "energieopslagsysteem" en de grootstedelijke gemeente Antalya, Turkije, wekt zijn eigen elektriciteit op en zal de eerste gemeente in de winkel zijn.

DE INSTALLATIE BEGINT NA EEN KORTE TIJD

De grootstedelijke gemeente Antalya, die als lokale overheid een van de prominente steden in Europa is met zijn investeringen in hernieuwbare energiebronnen, kost 4 miljoen 937 duizend 500 TL “260 kWp / 249 kWe Productie, 250 kWh Opslag, 81,25 kWp / 80 kWe Productie, 150 kWh Aanbesteding voor installatie van zonne-energiecentrales van het daktype met opslagsysteem ”. Het bedrijf dat de aanbesteding heeft gewonnen, wordt bepaald nadat het voorstel en de dossiers zijn onderzocht. Dan, in de komende dagen, zal de installatie van zonne-energiecentrales van het daktype beginnen.

De grootstedelijke gemeente Antalya, die actief deelneemt aan activiteiten die worden uitgevoerd in het kader van de strijd tegen klimaatverandering, wil een van de steden zijn die haar burgers een hoge levenskwaliteit kunnen bieden met een lage koolstofdichtheid.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties