Registratie Amnesty moet worden genomen voor economische en sociale voordelen

Er moet amnestie worden verleend voor economische en sociale voordelen
Er moet amnestie worden verleend voor economische en sociale voordelen

Onderzoeker en advocaat Murat Demir zei: "Er zijn ongeveer 18.9 miljoen live records in de Criminal Records Information Bank, 7 miljoen mensen in het bankregister staan ​​op de zwarte lijst." Registry Amnesty "zou het eerste artikel moeten zijn van de hervorming van de economie en de rechterlijke macht.


Onderzoeker en advocaat Murat Demir, die belangrijke evaluaties maakte over de nieuwe hervorming van de economie en justitie, waarvan was aangekondigd dat deze zou plaatsvinden, zei: "De prioriteitskwestie van de economische en justitiële hervorming zou 'Registry Amnesty' moeten zijn.

'Registratie Amnestie' moet worden afgegeven voor economische en sociale voordelen '

Onderzoekers en juristen Murat Demir, alle strafrechtbanken in Turkije in het algemeen, rechtbanken en administratieve rechtszaken in gerechtelijke handhavingsprocedures die werden gevoerd in het uitvoerende kantoor, na het voltooien van zijn straf, het dossiernummer van de vervolging ingevoerd en het gevangenisnummer van mensen die gescheiden zijn van hun gevangenissen, deze mensen vermijden het, gaan solliciteren vanwege het strafblad Hij keert van veel plaatsen met lege handen terug en kan geen baan vinden vanwege de negatieve, kwetsende en negerende attitudes en gedragingen van de werkgever als gevolg van een incident dat hij in het verleden heeft meegemaakt, stigmatiseert hem bijna en de werkgevers worden blootgesteld aan negatieve, kwetsende en negerende attitudes en gedragingen. We kunnen zeggen dat amnestie uit het strafregister zowel economische als publieke voordelen heeft.

'Er moet een nieuwe pagina worden geopend met' Registry Amnesty 'voor mensen met een strafblad van meer dan 7 miljoen'

Onderzoeker en advocaat Murat Demir, 25.11.2020 Als we kijken naar de officiële gerechtelijke statistieken, zijn er 2.067.558 dossiers bij het Strafhof, 1.729.557 dossiers bij de burgerlijke rechtbanken en 526.867 dossiers bij de bestuursrechtspraak. In Turkije in het jaar 2011 7 tot 106 het aantal verdachten in persoon, het jaar 100 steeg met 000% bereikt in 2018. Het totale aantal echte verdachten, dat in de onderzoeksfase van 23,2 8 bedroeg, vormde 758% van de volwassen bevolking (2018). Aantal verdachten in 13, TURKIJE (019-166) 66-551, 604-19,6, 2018 2011-, 2018-2011 8-108-469-2012 8, 520-113 2013 personen werden gevonden in de strafrechtbanken in 9, 210% van het totale aantal verdachten in de strafrechtbanken van 672 in het geval van echte personen en 2014% van hen zijn rechtspersonen. zorg ervoor dat live-opname beschikbaar is. Gezien het feit dat de criminaliteitscijfers kunnen toenemen als gevolg van de economische moeilijkheden die zijn ondervonden in dit proces waarbij het Covid-9-virus de wereld veranderde, zou een eenmalige registratie-amnestie moeten worden overwogen voor het maatschappelijk welzijn om bij te dragen aan economische stabiliteit en om de dossierlast bij de rechterlijke macht te verminderen, en de voorschriften met betrekking tot strafblad en beperkte rechten in de registratiewetgeving. Het zou in het belang zijn van de hele samenleving.

'De strafregistratiewet moet worden bijgewerkt!'

Onderzoeker en advocaat Murat Demir zei: 'Ongeacht of een jaar of 10 jaar wordt gestraft in de huidige strafregisterwet', met artikel 76 van de grondwet, vanaf de datum waarop de voorwaarden voor het archiveren van het archief in termen van veroordelingen die leiden tot een ontneming van rechten in andere wetten dan het Turkse wetboek van strafrecht; 15 jaar zijn verstreken op voorwaarde dat het besluit om de verboden rechten terug te geven is genomen, 30 jaar zijn verstreken zonder de voorwaarde om het besluit te nemen om de verboden rechten terug te geven. In termen van andere veroordelingen wordt het record volledig verwijderd na 5 jaar vanaf de datum waarop de voorwaarden voor archivering zijn vastgesteld. Een veroordeelde persoon zal bijdragen aan de aanpassing van het strafblad (mensen met een strafblad onder het publiek) aan de samenleving, in het geval dat het strafblad vele jaren na het voltooien van zijn straf wordt beperkt, in geval van actualisering volgens de huidige omstandigheden, Aangezien de werkgelegenheidssituatie van degenen die hun straf hebben uitgezeten en geen baan met ondersteuning kunnen vinden, zal toenemen, zal er een grote steun worden verleend aan de economie. "Het actualiseren van de strafregisterwet zou een prioriteit moeten zijn in de regelgeving voor economische en gerechtelijke hervormingen, rekening houdend met de huidige omstandigheden."

'7 miljoen mensen op zwarte lijst' Registry Amnesty '' behoefte aan economie '

Onderzoekers en juristen Murat Demir, volgens gegevens van Turkey Banks Union Risk Center 2015-2020, 5 jaar en betaling van de totale persoonlijke lening Schuld in echt Slaapplaatsen 2020-9 maanden 56987 totaal 4.115.057 personen persoon, Retail Creditcard Schuld was Betalingen Werkelijk aantal personen 2020 -9 maanden 48153 in totaal 4.511.179 mensen, het aantal individuele leningen of individuele creditcardschulden onbetaald, 6.832.735 mensen, een groot aantal mensen raakte hun baan kwijt of er werd een grote daling van hun inkomen ervaren als gevolg van de beperkingen die werden toegepast tegen de coronavirus-epidemie. Daarnaast hebben 3 miljoen 575 duizend 9 medewerkers geprofiteerd van de kortwerkvergoeding die de overheid toepast om het verlies van werkgelegenheid in het kader van de Kortwerkvergoeding te voorkomen. Gezien het feit dat zolang de onzekerheid over wanneer het coronavirus zal eindigen, er een grote toename zal zijn van het aantal mensen dat door banken op de zwarte lijst zal worden geplaatst, zijn veranderingen in de wetgeving op de zwarte lijst en registratie-amnestie een noodzaak geworden voor het geblokkeerde economische plaatje. In dit moeilijke proces dat de wereld doormaakt, moet allereerst een schone pagina worden geopend voor de burger met het strafblad en de bankregistratiewet, en is het nodig om de registerwetten te herschikken voor economische stabiliteit en sociale ontspanning.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties