EKPSS-lotapplicaties gestart

Ekpss-tariefapplicaties gestart
Ekpss-tariefapplicaties gestart

Aanvragen voor het selectieonderzoek voor gehandicapten (EKPSS) zijn begonnen voor de plaatsingen die per lot zullen worden gedaan.


Aanvragen voor de EKPSS-trekking eindigen op 30 november 2020. Kandidaten met een handicap die afgestudeerd zijn aan Kuraya, Primary School, Secondary School, Primary Education and Special Education Business Application Center (School) of die in staat zijn om van deze scholen af ​​te studeren vanaf de aanmelddeadline, kunnen zich aanmelden.

Het document voorafgaand aan de aanvaarding en de verbintenisverklaring zal worden opgesteld door de provinciale directoraten

De naam, achternaam van de kandidaat, de gehandicaptengroep die is gespecificeerd in het rapport van de medische raad voor gehandicapten, het TR-identiteitsnummer van de kandidaat en het type plaatsing zullen worden ingevuld door de provinciale directoraten van het ministerie van Familie, Arbeid en Sociale Diensten. Kandidaten dienen binnen de sollicitatiedata met dit document een aanvraag in bij het ÖSYM-aanmeldcentrum.

Aangezien het "Second Level Achievement Certificate voor volwassenenonderwijs" dat wordt uitgereikt aan degenen die alfabetiseringsprogramma's volgen die voor volwassenen worden georganiseerd door de Directorates of Public Education Centre die onder het ministerie van Nationale Opvoeding opereert, wordt beschouwd als gelijkwaardig aan de eerste vijf leerjaren van de basisschool, kunnen de gehandicapte kandidaten die dit certificaat hebben, deelnemen aan de loterij. ze zijn te vinden.

Lot applicatie voorwaarden

Aangezien de loterijregistraties die in 2018 zijn gedaan vier jaar geldig zijn vanaf de registratiedatum, kunnen kandidaten die de 2018-EKPSS hebben ingevoerd of zich hebben aangemeld voor een loterij, desgewenst een aanvraag indienen voor de 2020-EKPSS / Lot.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties