De eerste bijeenkomst om het minimumloon te bepalen is op 4 december

De eerste bijeenkomst is in de pauze om het minimumloon te bepalen
De eerste bijeenkomst is in de pauze om het minimumloon te bepalen

Zehra Zümrüt Selçuk, minister van Familie, Arbeid en Sociale Diensten, kondigde aan dat de Commissie voor de vaststelling van het minimumloon, bestaande uit werknemers, werkgevers en openbare vertegenwoordigers, haar eerste vergadering zal houden op 2021 december, in het kader van de studies inzake minimumloonbepaling die in 4 zullen worden toegepast.


Zehra Zümrüt Selçuk verklaarde dat zij van gedachten wisselden met de vertegenwoordigers van werknemers en werkgevers voor de eerste bijeenkomst van de Commissie voor het bepalen van het minimumloon.

Minister Selçuk verklaarde dat we hebben besloten dat onze Commissie voor het bepalen van het minimumloon haar eerste vergadering zal houden op 2021 december om het minimumloon vast te stellen dat geldig zal zijn in 4, zei minister Selçuk: “Ik wens dat het proces vanaf nu gunstig is voor alle segmenten. Dit jaar hoop ik dat het minimumloon zal worden bepaald met de consensus van alle partijen ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties