Nieuw aanbod van 6 duizend taxi's naar Istanbul afgewezen met UKOME-besluit

Een nieuw duizendtaxi-aanbod naar Istanbul werd afgewezen bij een beslissing van een ukome
Een nieuw duizendtaxi-aanbod naar Istanbul werd afgewezen bij een beslissing van een ukome

Het verzoek om in totaal 1000 nieuwe taxi's naar Istanbul te brengen, inclusief 6 minibussen en minibussen, werd door UKOME afgewezen. Benadrukkend dat ze deze kwestie met aandrang op de agenda zullen zetten, zei İmamoğlu: “Als er iemand is die interesse heeft getoond in dit bedrijf, is zijn naam een ​​galeriehouder. Als zijn naam niet zeker is, dan spijt het me; Het kan me niet schelen of het pijn gaat doen. Ik ben niet geïnteresseerd in taxibemiddelaars of iemand die kapitaal teruggeeft met de taxibusiness. Ik zal de rechten beschermen van degenen die 16-17 uur achter het stuur staan; ook het brood in zijn huis. U hoeft zich geen zorgen te maken. Dat kun je met plezier aan je leden vertellen ”. İmamoğlu uitte zijn reactie op de beslissing: “Ik heb geen agressie, pashalik, partijdigheid, verwantschap, gemeenschap, broeder. Er is geen groepering; Iedereen is gelijk. 16 miljoen mensen zijn gelijk. Ik ben hier om ieders rechten te beschermen, om een ​​rechtvaardig bevel te verdedigen. De instructie kwam zo. Ik zie het uit de berichten. Ik verwijs dit instructieproces naar het geweten van de mensen. Ik nodig iedereen uit, elke instelling om erover na te denken. Zie de oprechtheid ”.


De president van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğlu woonde de UKOME-bijeenkomst bij, waar de "nieuwe taxi" -toepassing, waar miljoenen inwoners van de stad reikhalzend naar uitzagen, voor de derde keer werd besproken. Tijdens de UKOME-bijeenkomst onder voorzitterschap van İmamoğlu hielden de belanghebbenden van de kwestie voor de stemming toespraken om in totaal 17 nieuwe taxi's, waaronder 395 minibussen en minibussen, naar Istanbul te brengen, waar 1000 6 taxi's staan. Na de gedetailleerde presentatie van de plaatsvervangend secretaris-generaal van IMM, Orhan Demir, nam de voorzitter van de Istanbul Taxi Drivers Chamber, Eyüp Aksu het woord, beweerde dat hun mening tijdens het proces niet werd meegenomen en dat de nieuwe IMM-administratie geen training voor de taxichauffeur gaf. Aksu sprak met İmamoğlu en zei: "Welke groep heb je beloofd en breng deze kwestie vandaag op de agenda".

WISSEL ANTWOORD UIT VAN DEMIR NAAR AKSU

Demir sprak opnieuw over deze beschuldigingen en reageerde op Aksu met een foto van de voormalige IMM-bureaucraat, de nieuwe minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, gemaakt met een districtsburgemeester. Op de foto was te zien dat er een vreemde valuta was van de IMM-bureaucraat, minister Karaismailoğlu, waaruit bleek dat er 6 nieuwe taxi's nodig waren voor Istanbul. In zijn antwoord aan Demir zei Aksu: “U liet twee tabellen zien waarin u onze minister noemde. Ik kon het niet begrijpen. Onze beste minister heeft jarenlang in uw functie gezeten. Het maakte de handelaars niet van streek en deed nooit zulke verklaringen die de taxichauffeur tot slachtoffer zouden maken. In feite had hij de autoriteit, misschien kon hij dat, maar er werd zeker geen toespraak gehouden door de taxi-industrie om van streek te raken. Het heeft ons ook altijd geholpen. Ik wil hem bedanken voor de steun die hij ons gaf tijdens zijn dienstverband, toen hij de leiding had, zoals de heer Minister hier wordt genoemd, en ik betuig mijn respect ”.

"IK HEB 16 MILJOEN MENSEN BELOOFD"

İmamoğlu verklaarde dat Aksu in zijn toespraak serieus bezig was met politiek en zei: “Met zijn laatste boodschap zat Nirvana in de politiek. Hier uitte hij zijn geluk met de mensen waarvan hij zei dat hij hem gedurende 3-4 jaar geen loonsverhoging had gegeven. Dit is geen politiek medium. Overigens ben ik de enige politieke onder jullie; Ik veronderstel dat ik in een situatie terecht ben gekomen die niet de enige politiek is, ”zei hij. İmamoğlu zei: "Hier heb je een onbeperkte zin uitgesproken met een omgeving waar er 3-4 jaar geen loonsverhoging was of door te zeggen: 'Vroeger werd er onderwijs gegeven, nu wordt het niet gegeven', en met de beschuldiging: 'Welke groep heb je beloofd en breng het vandaag?' :

'Mijn belofte is waar; Ik heb twee groepen beloofd. De eerste zijn 16 miljoen mensen uit Istanbul, de tweede zijn ongeveer 50-60 chauffeurs. Ik kom mijn belofte na. Daarom herhaal ik deze grenzeloze zin, meneer de president, en als president die niet heeft deelgenomen, verwijs ik u naar het geweten van de handelaars. Als ik een falende deelnemer was, zou deze plek niet live worden uitgezonden. Ik praat over alles in het bijzijn van de burger in participatie. "

"IK BEN GEEN MENS DIE MET DE REALITEIT SPREEKT"

Verwijzend naar de bijeenkomst waar hij vertegenwoordigers van de sector ontmoette, zei İmamoğlu: “Toen ik om een ​​uitnodiging vroeg en die uitnodigde, kwam er een andere delegatie; waarschijnlijk met uw medeweten. Omdat er ook je vice-president in zat. Je bent niet gekomen. Als je kwam, zou ik 'nee' zeggen. 'Niet huren, kopen'-aanbod kwam bij mij aan die balie. 'Aangezien je zo'n intentie hebt, niet huren, kopen'-aanbod werd gedaan. Niemand had ook bezwaar tegen deze baan aan die tafel, dat deed ik. Ik ben niet iemand die de waarheid inslikt. Ik ben iemand die deze processen transparant deelt met onze mensen. Natuurlijk bespreken we hier vandaag een belangrijk bedrijf. Ik ben hier voor haar; waar. We bespreken een proces dat verband houdt met de verandering en het karakter van Istanbul; waar. Het onderwerp dat we bespreken heeft absoluut niets te maken met de pandemie. Ik ben iemand die de moeilijkheden bij het pandemieproces heel goed kent. Er zijn bureaucraten die knikken en dit zeggen, ik zie en volg ze allemaal. Het heeft niets te maken met de pandemie. 5 taxi's staan ​​niet voor de deur te wachten. Deze baan is het proces. "Het heeft geen zin om hier te bespotten",

"MIJN PROBLEEM; OM EEN MANIER VAN 2 DUIZEND 300 LIRA TE GEVEN AAN DE MAN DIE NIET 4 DUIZEND 200 LIRA ONTVANGT "

"Wij zijn mensen, we hebben een geweten", zei İmamoğlu, zeggend, "Ik ben een persoon die de markt volgt, net als iedereen hier, en ik twijfel er nooit aan om iemands rechten niet te schenden, en die geen handelaars zal maken die je tot vandaag het slachtoffer bent geworden. Niemand mag hieraan twijfelen. Is de kwestie van verhogen, een kwestie van politiek; gedaan. We zeiden 'we zullen het niet doen'. Het is niet gemakkelijk voor een politicus. Heb je een verklaring afgelegd over mijn loonsverhoging toen ik 7 maanden, 8 maanden voor 'trollen' werd opgeofferd; Nee. Het maakt niet uit. Het maakt niet uit of je een statement maakt of niet. Ik deed het omdat het goed was. Gouverneur is er; We spraken ook met de heer Gouverneur; "Laten we voorkomen dat dit een politieke kwestie wordt." Dit is het recht van winkeliers. Als de inflatie in Turkije stijgt, als het tijd is voor banden, de dieseltocht komt eraan, dus laten we de beslissing nemen ... we hebben eenheid. En elke december zou deze baan zonder discussie naar UKOME moeten komen. Het heeft geen beleid. Je downloadt mensen ook laat, je hebt ook gezinnen. Wat wordt mijn probleem? Mijn probleem; "Om een ​​salaris van 2 duizend 300 lira te geven aan de man die geen salaris van zelfs 4 duizend 200 lira kan krijgen".

"WIJ WILLEN DE TOEKOMST VAN EEN STAD VERANDEREN"

İmamoğlu vervolgde zijn toespraak als volgt: “We hebben geen probleem met de 17 taxi's die je hebt gekocht. Verdien meer, laat het leuk zijn. Wat in waarde daalt, neemt niet zo toe. Deze baan gaat mij niet aan. Het baart me daarna zorgen. U zei 'ik begrijp niet wat de minister zei'; hij heeft een rapport. Hij laat een reclamebord in zijn hand zien met de tekst '6000 of meer taxi nodig' en maakt foto's. Hij heeft. Ze geven je, jij zorgt ervoor. Het maakt niet uit wie wat zei. De weg naar de geest is al. Maar zeiden we tijdens deze pandemie: 'We zullen vijfduizend taxi's aan de deur zetten'. Zoiets bestaat niet. Niemand mag erover populisme. We weten ook wat we moeten doen en wanneer, we zullen het opnieuw met u bespreken. Wat heb ik tegen de inkomende vertegenwoordigers gezegd; laat hem de kamer binnenkomen, laat een goede manager in de kamer komen, voer de aanbesteding in, koop hem daar. We zullen concurrentie, serviceconcurrentie, standaard creëren. We willen de toekomst van een stad veranderen. Dit is geen politieke tafel; dit is een gewone geestentafel. Niemand dirigeert hier het koor, ik weet niet of ze dat wel doen. Ik spreek geen meervoud, ik ben de burgemeester, hoewel ik niet spreek. Niemand dirigeert het koor. Ik teken hier geen baan die de broers van mijn taxichauffeur ook maar een beetje schade zal berokkenen. Ik ben zo net. "

"TAXI-KLANTEN HEBBEN GEEN INTERESSE IN MIJ"

'Maar als er iemand is die dit bedrijf winst heeft gemaakt, als zijn naam een ​​galeriehouder is, weet ik niet wat zijn naam is; Het kan me niet schelen of het pijn gaat doen. Ik ben niet geïnteresseerd in taxibemiddelaars of iemand die kapitaal teruggeeft met de taxibusiness. Het is de taak van het ministerie van Financiën. Interesseert me niet. Ik zal de rechten beschermen van de mensen die vanaf het begin van de taxi meer dan 16-17 uur achter het stuur staan. En het brood in zijn huis. Je hebt geen zorgen, helemaal geen zorgen. U kunt dit met plezier aan uw leden vertellen. Ik sta achter elk van de beloften die ik bij de verkiezingen heb gedaan. Ik blijf alles zeggen over de handelaar. Ik heb niet gezegd 'ik zal uw taxiwaarden verhogen'. Maar als het toeneemt, wat voor mij. Als het valt, valt het. Wat gaat mij dat aan. "

"MIND DAT ZEGT DAT WE ISTANBUL NIET BESTUREN, TOS OP DE MUUR"

“We hebben op 23 juni verkiezingen gehouden. 4 miljoen 740 duizend mensen stemden bijna 55 procent; is waar. Als er vandaag een geest is die zegt: 'Je bent gekozen met een mening, maar we laten je niet regeren over Istanbul'; die geest raakt een muur, het werkt niet. Daarom zullen we hier een zinvolle stem uitbrengen.

Ik ben hier voor een zinvolle stemming die een historische aantekening zal maken. Politiek is niet de taak van deze tafels. Ik luisterde gewoon; U denkt dat het tot op de dag van vandaag met een briljant systeem is beheerd. Niemand heeft een probleem met een taxi. Het is bijna 90 procent van de mensen op straat die tevredenheid zullen uiten, iedereen is blij; de trainers zijn blij, de taxichauffeurs zijn blij, iedereen die op- en afstapt is blij; iets sprankelend. Het is alsof ik ergens anders woon. Ik beschrijf een gebied waar 90-95 procent van de burgers ongelukkig is. Ik zal niets ondertekenen dat 50 duizend chauffeurs of handelaars kan schaden. Ten tweede mag niemand populisme over de pandemie. We kennen zowel de pandemie als de tijd van dit werk. "

"IEDEREEN DENK MET OVERWEGING"

“Laat me nog één ding zeggen: als ik geld wilde vinden, zou ik zeggen 'ik verkoop de kentekenplaten'. Geloof me, dit geluid zou zo niet klinken. Ik probeer een blijvende waarde voor de stad te creëren. Een regelgevende, controleerbare permanente waarde. Een persoon heeft een taxi van 50 of 100, ik kan het niet weten en slepen. Er is geen kaart met taxibezit; Ik weet het niet. Ik spreek hypothetisch, ik doe geen bewering. Er zijn echter mensen die claims indienen. Eyüp Bey zegt: "Iedereen heeft een taxi." Het is ook een claim. Iedereen zou met zijn geweten moeten zitten en nadenken. Welke bewering is waar? Ik ben samen met mijn broer die dit bedrijf al twee of drie generaties doet. Maakt u zich geen zorgen. Het zal geen problemen hebben. Istanbul heeft 16-17 miljoen inwoners. Het heeft ook zoveel mobiliteit. Vandaag zijn we bij de winkeliers, maak je geen zorgen. De voorbereiding van dit werk, het systeem, deze bus, 7-8 maanden te komen. We hebben het niet over iets eenvoudigs. We gaan niet de deur uit en zoeken naar vijfduizend taxi's. Zoiets niet. Het is jammer, het is een zonde. "

"WIJ AĞALIK, PAŞALIK, PARTNERSCHAP, RELATIE, VERPLEGING, IK HEB GEEN ZUS"

'Als ik naar veel opmerkingen luister, raak ik van streek. Ik heb mijn recht om te antwoorden gebruikt. Er werd onderhandeld. Investeren, etc., dit zijn aparte zaken. Ik heb geen agressie, pashalik, partijdigheid, verwantschap, gemeenschap, broeder. Er is geen groepering; Iedereen is gelijk. 16 miljoen mensen zijn gelijk. Ik ben hier om ieders rechten te beschermen, om een ​​rechtvaardig bevel te verdedigen. Ik wilde deze situatie zien, identificeren en er getuige van zijn. Ik analyseer, praat, maar ik laat iedereen na vandaag met zijn geweten achter. Wat zal ik denken en zien als iedereen naar huis gaat en zijn hoofd op bed legt? Mijn eigen team en mijn vrienden weten het ook; we houden de onderhandeling overvloedig. Ik ben nog nooit voor iemand koordirigent geweest. Ik ben nooit een koordirigent geweest naar iemands wil. Ik hoop dat we een goede beslissing zullen nemen voor ons Istanbul. "

"IK LEVER HET PROCES AAN DE MENSEN"

İmamoğlu heeft 1000 taxiplaataanbiedingen en 5 nieuwe taxivoorstellen ingediend die afzonderlijk van minibus en minibus naar taxi willen overstappen. Beide voorstellen werden bij meerderheid van stemmen verworpen. Benadrukkend dat ze deze kwestie met aandrang op de agenda zullen zetten, zei İmamoğlu: “Dat was de instructie. Ik zie het uit de berichten. Ik verwijs dit instructieproces naar het geweten van de mensen. Ik nodig iedereen uit, elke instelling om erover na te denken. Hij pauzeerde de sessie voor 15 minuten en zei: "Kijk naar de oprechtheid". Op dat moment reageerden minibus- en minibuschauffeurs wier taxiverzoeken werden afgewezen, op de UKOME-leden. De sessie werd voortgezet onder leiding van IMM-secretaris-generaal Can Akın Çağlar.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties