Een primeur in Turkije! Sneeuw die voor de winter wordt opgeslagen, wordt op de skicentrumsporen van Palandöken gelegd

Een eerste wintersneeuw werd verspreid over de turkiyede opgeslagen in de Palandöken skipistes
Een eerste wintersneeuw werd verspreid over de turkiyede opgeslagen in de Palandöken skipistes

Erzurum Metropolitan Municipality heeft de app dit seizoen voor het eerst in Turkije Palandöken Ski Center gelanceerd. 22 duizend kubieke meter sneeuw die voor de winter was opgeslagen, werd voor het seizoen op de sporen gelegd.


Skiseizoen 2020-2021 voorafgaand aan Turkije, waar de voltooiing van alle voorbereidingen voor het belangrijkste skigebied in Erzurum informatie geeft over het nieuw geïmplementeerde project in Palandöken. Burgemeester Mehmet Tab: "Onze sneeuwbaan die we vorig jaar opslaan uitrollen tot dit seizoen," zei hij. President Sekmen verklaarde het belang van de "Sneeuwopslag" -toepassing: “Dit jaar hebben we in mei 23 duizend kubieke meter sneeuw opgeslagen in ons skicentrum. Met deze studie, die voor het eerst in ons land werd uitgevoerd, zijn we erin geslaagd om met het einde van het skiseizoen in mei 2020 ongeveer 14 duizend kubieke meter sneeuwmassa's te verbergen die zich in geschikte gebieden hadden opgehoopt in geschikte gebieden. We gebruikten de sneeuw die we voor het seizoen verborgen hadden gehouden samen met technische sneeuw in ons skicentrum. Met de spreiding van de sneeuwmassa's die we speciaal in het zonvrije gebied houden, is het probleem of er voor het seizoen sneeuw valt dus weggenomen. "

DE METHODE DIE IN TALRIJKE SKI CENTRA IN DE WERELD WORDT TOEGEPAST IS NU IN PALANDÖKEN

Burgemeester Mehmet Sekmen herinnerde eraan dat met deze aanvraag de opening van het skiseizoen eerder werd genomen. Burgemeester Sekmen vervolgde zijn woorden als volgt: “Nu de luchttemperatuur in het Palandöken Skicentrum onder nul daalde, werd de sneeuw die we verborgen hielden door onze teams uitgevoerd. Onze technische sneeuwproductie (Kunstsneeuw) begon ook met een luchttemperatuur die daalde tot min 4 graden. Als onderdeel van de sneeuwberging werd onze 750 meter brede en 7 centimeter dikke baan die op de 40 meter lange baan 45 was aangelegd, geschikt gemaakt om te skiën. Hopelijk zullen we volgend seizoen sneeuwopslag en -opslag toepassen in grotere gebieden met grotere massa's. " President Tab, Noorwegen, Italië en trad op in verschillende skiresorts in Oostenrijk 'Sneeuwopslag en opslag' aanvragen waren voor het eerst ingediend in het Palandöken Ski Center in Turkije, voegde hij eraan toe.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties