EGİAD Turkije Brand van Dimes Verwelkomd

EGIAD wordt ondergebracht, zeg kalkoenmerk
EGIAD wordt ondergebracht, zeg kalkoenmerk

De bedrijfswereld samenbrengen met het concept van merk met de seriële seminars die het organiseert, wat leidt tot het vergroten en versterken van de waarde van de producten door middel van branding EGİAD People Aegean Young Businessmen Association van de binnenlandse hoofdstad van Turkije was eerst gastheer van het toonaangevende fruitsap- en drankenmerk dubbeltjes.


DİMES 'General Manager Ozan Diren en Marketing Director Duygu Süleymanoğlu, die grote successen boekten in de award-programma's van de reclame- en marketingwereld met hun communicatie-inspanningen waarbij verschillende disciplines samen werden gebruikt, deelden het succes en de merkprocessen van het merk met jonge zakenmensen.

Branding Series Meetings, een van de belangrijkste projecten van de 15e periode, biedt plaats aan veel nieuwe ideeën door prominente namen uit de sectoren en deskundige sprekers te ontvangen. Ik heb tot nu toe veel merkbijeenkomsten gehouden EGİADbracht Dimes, een van de belangrijkste Turkse merken, die grote successen behaalden in de export van dranken en snel bewegende consumptiegoederen, samen met haar leden tijdens de online bijeenkomst.

De openingstoespraak van de bijeenkomst houden EGİAD Mustafa Aslan, voorzitter van de raad van bestuur, stelde dat branding minstens zo belangrijk is als deze cijfers in de tijd dat bedrijven over winst-, omzet- en exportcijfers praten en zei: “Een van de belangrijkste problemen van ons land, vooral op het gebied van waardecreatie, is dat merkactiviteiten niet kunnen uitmonden in een algemeen begrip. Een van de belangrijke redenen hiervoor is dat bedrijven denken dat branding en branding alles te maken hebben met het verkrijgen van patenten en het maken van een logo. Om een ​​merk te worden, is het noodzakelijk om een ​​routekaart op te stellen door aandacht te besteden aan de elementen die het merk zullen vullen. Aslan wees erop dat İzmir erin geslaagd is om de afgelopen jaren een merk te worden onder de steden met zijn kwaliteit van leven, en zei: “Ik vind het nuttig om de inspanningen van de bedrijven die in onze stad actief zijn te benadrukken om zichzelf te tonen door te handelen met deze verantwoordelijkheid. Met het exportgestuurde model om duurzame groei in de Turkse economie te garanderen, is branding van het grootste belang. Het pandemieproces heeft ook het belang van deze vereiste vergroot. Als we met een ledencentrum naar de essentie van ons merkgerelateerde werk kijken, is het grootste doel EGİAD "Het is de aanmoediging van haar leden om een ​​merk te creëren, zich open te stellen voor de internationale markt met producten met een hoge toegevoegde waarde en hen te ondersteunen bij deze reis."

Ozan Diren, General Manager van DİMES, wees erop dat bedrijven de perceptie van de samenleving zijn en benadrukte dat bedrijven die uit de hegemonie van de familie komen, zich kunnen institutionaliseren en een merk kunnen worden. “Als bedrijven bekender worden dan de reputatie van de familie, boeken ze succes. Branding vereist differentiatie en innovatie. "Het is belangrijk wat je produceert volgens de behoeften en eisen van de dag, en als je hierin innovatie meeneemt, bereik je succes in branding."

Duygu Süleymanoğlu, marketingdirecteur van DİMES, deelde het merkproces door te stellen dat ze handelen met de slogan 'Look Another Life'. Sprekend over de reclame- en marketingstrategie van Dimes met zijn basisverhaal, benadrukte Süleymanoğlu dat een verhaal over het merk moet worden gecreëerd na het bepalen van de doelgroep.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties