Halkalı Dringende onteigeningsbeslissing voor de hogesnelheidslijn van Kapıkule

Halkalı Dringende onteigeningsbeslissing voor de hogesnelheidslijn van Kapıkule
Halkalı Dringende onteigeningsbeslissing voor de hogesnelheidslijn van Kapıkule

Turkije tot vier projecten een volgende keer onder speciale studies en snel besluit tot onteigening, terwijl het nog steeds wordt gepubliceerd in het staatsblad, dat een van de belangrijkste spoorlijnen is van daar naar Istanbul en Edirne naar Europa Halkalı Voor de hogesnelheidstreinlijn Kapıkule trad het dringende onteigeningsbesluit in werking.


Volgens het besluit gepubliceerd in het Staatsblad; "Malkoçlar-Ankara aardgaspijpleiding, Trakyagaz Delta Energy aardgaspijpleiding en stromende aardgaspijpleidingroutes, Halkalı- Sommige onroerende en vaste voorzieningen, toegangswegen, energietransmissielijnen, kathodische beschermingsleidingen en onroerende goederen die nodig zijn voor de bouw van anodebedden en sommige onroerende goederen gelegen binnen de grenzen van de provincie Kırklareli, het district Lüleburgaz voor de verplaatsing van de kruisende delen met het Kapıkule-hogesnelheidslijnproject. De Algemene Directie van Pipelines and Petrol Transportation Corporation heeft besloten tot dringende onteigening.

De kaart van de plaatsen die onteigend moeten worden voor de Halkali Kapikule-hogesnelheidstreinlijn
Halkalı De schets van de plaatsen die onteigend moeten worden voor de Kapıkule-hogesnelheidslijn

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties