Disa Otomotiv vergroot zijn capaciteit met nieuwe investeringen

Disa Otomotiv vergroot zijn capaciteit met nieuwe investeringen
Disa Otomotiv vergroot zijn capaciteit met nieuwe investeringen

Bij de productie van auto-onderdelen, een van de belangrijkste internationale fabrikanten van Turkije, Disa Automotive, ondanks zijn pandemieën in 2020 met een investering van 2.500.000 miljoen euro, Adolescenten, verdrievoudigde zijn productiecapaciteit voor tandwielen van de fabriek in Tekirdag.


Disa Otomotiv begon opnieuw met de productie van tandwielen met nieuwe doorbraken in 2016, in zijn moderne fabriek om de productiemogelijkheden en -capaciteiten te vergroten als gevolg van de toenemende eisen van de klant, in 2020, 5-assige gelijktijdige CNC-bewerkingscentra, geautomatiseerde CNC-draaibanken, CNC-tandwielsnijmachines, CNC-tandwielsnijden. (fellow) zette zijn investeringen voort met CNC-tandwielslijpen, CNC-tandwielmessen-slijp- en kotmachines, 3-dimensionale CMM-meetapparatuur, materiaalspectrale analyse, microstructuuranalyse, Vickers-hardheidsmeting en magnetische deeltjesbreukbestrijdingsapparatuur. De totale gedane investeringen bereikten een waarde van 2,5 miljoen euro.

Disa Otomotiv General Manager Koray Kuru verklaarde dat met de gedane investeringen de productiemogelijkheden zijn vergroot en dat machines die het hoogste niveau van apparatuurefficiëntie zullen creëren de voorkeur hebben en zei: “Met deze investeringen zijn we nu in staat om volledig in te spelen op de toenemende vraag van klanten in onze tandwielproductie in de afgelopen jaren. De machines waarin we investeren, bieden de meest nauwkeurige verwerkingsmogelijkheden en houden de maatvariaties in de geproduceerde onderdelen tot een minimum beperkt. Op deze manier is het voor ons mogelijk om continu hoogwaardige producten te produceren. Naast machines is het ook erg belangrijk om de producten die we produceren te kunnen meten en te kunnen rapporteren en goedkeuren zoals klanten willen. Om deze reden zijn we in staat om in te spelen op allerlei klantvragen op dit gebied door apparaten aan te schaffen die onze competentie in ons kwaliteitslaboratorium vergroten. Alle machines die we kopen, bevatten ook geautomatiseerde laad- en lossystemen. Op deze manier kunnen we feilloos produceren met de hoogste technologie. Om te werken met een team dat compatibel is met deze geavanceerde technologie, blijven onze trainingen de competenties van onze medewerkers vergroten. Hij raakte de zich ontwikkelende competenties van het bedrijf aan.

Verklarend dat deze nieuwe investeringen worden gedaan op basis van de ondertekende klantencontracten en dat investeringsplannen in de toekomst op de agenda staan ​​met nieuwe projecten die moeten worden gevormd, wees Koray Kuru op de exportgerichte visie van Disa Otomotiv en zei: `` Vooral ons bedrijf Disa Automotive GmbH, opgericht in Stuttgart, Duitsland begin 2019 We hebben onze omzet de afgelopen twee jaar elk jaar met ongeveer 30% verhoogd dankzij de marktonderzoeken, bedrijfsontwikkelingsstudies die we hebben uitgevoerd en de nieuwe verbindingen die we hebben gelegd. Met de nieuwe projecten die de komende twee jaar van start gaan, zullen onze productieaantallen, capaciteit en werkgelegenheid nog meer toenemen. Ons doel als honderd procent exporteur met de beste leveringsprestaties in de sector; Door ons land op de beste manier te vertegenwoordigen met de productie-ervaring en technische infrastructuur die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, om de permanente samenwerking met onze klanten verder te versterken en om snel door te gaan met onze activiteiten in het verdienen van vreemde valuta. geëvalueerd in de woorden.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties