Deliçay Bridge voltooid

Delicay Bridge is voltooid
Delicay Bridge is voltooid

De grootstedelijke gemeente Kahramanmaraş voltooide het brugwerk dat op Deliçay was begonnen. Muhtar Turunç zei: “Onze mensen moesten 20 kilometer reizen om naburige buurten te bereiken. “Met de bouw van de brug is de afstand afgenomen tot 30 meter”.


Metropolitan Municipality zet zijn transportinvesteringen in de hele stad voort. In dit kader worden naast nieuwe wegverhardingen en asfaltwerken ook bruggen en kunstwerken aangelegd met als doel het vervoer tussen de wijken te verkorten. Een van de projecten die in het kader van het programma zijn gestart, is voltooid. De betonwerken zijn voltooid bij de bouw van de brug op Deliçay die vervoer zal bieden naar de buurten Yeşilyurt, Altınova, Dadağlı, Selimiye, Önsen en Kurtlar. De teams zetten hun vulwerkzaamheden voort op de nieuwe weg. Het project, dat het transport tussen de buurten met 20 kilometer verkort, zal worden geïntegreerd met de Önsenbrug en de aan te leggen verbindingswegen.

Met dank aan voorzitter Güngör

Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Abdurrahman Turunç bedankte grootstedelijk burgemeester Hayrettin Güngör, die verklaarde dat ze zeer tevreden waren met het uitgevoerde werk. Turunç zei in zijn verklaring: “De aangelegde brug was een belangrijke route. De brug was niet alleen de verbindingsweg van onze wijk Yeşilyurt, maar bood ook toegang tot de regio's Altınova, Dadağlı, Selimiye, Önsen en Kurtlar. Deze route is tevens de verbindingsweg van de aan te leggen Önsenbrug. Onze mensen moesten 20 kilometer reizen om naburige buurten te bereiken. Met de bouw van de brug is de afstand afgenomen tot 30 meter. Dit project zal de brandstofkosten van zowel onze mensen als onze boeren aanzienlijk verlagen. Ik wil onze Kahramanmaraş Metropolitan Mayor, afdelingshoofd, gerelateerde directoraten en al degenen die hebben bijgedragen voor het werk namens mijzelf en alle mensen in de buurt bedanken ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties