Winnaars van Istanbul Square Design Competitions aangekondigd

De winnaars van de istanbul vierkante ontwerpwedstrijden worden bekendgemaakt
De winnaars van de istanbul vierkante ontwerpwedstrijden worden bekendgemaakt

De prijzen vinden hun eigenaren in de wedstrijd voor vierkante ontwerpen, die gezamenlijk wordt georganiseerd door IMM en Istanbul Planning Agency (IPA). De winnaars van de Taksim-, Bakırköy-pleinen en Salacak-kustlijnontwerpwedstrijd zullen worden bekendgemaakt tijdens de ceremonie die zal worden bijgewoond door IMM-president Ekrem İmamoğlu op 26 november.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), dat tot doel heeft de pleinen van de stad opnieuw in te richten met het thema "Istanbul krijgt zijn openbare ruimtes", organiseerde een wedstrijd voor Taksim, Bakırköy-pleinen en Salacak-kustontwerpen. Met de ontwerpwedstrijd, georganiseerd in samenwerking met het Istanbul Planning Agency en de IMM Department of Cultural Heritage, is het de bedoeling dat de pleinen ademende, levendige, vredige en veilige plekken zijn.

In totaal hebben 233 teams deelgenomen aan de wedstrijden Taksim Urban Design, Bakırköy Cumhuriyet Square en Salacak Urban Design. 352 duizend 784 mensen stemden in de openbare stemming die werd gehouden voor elk van de drie wedstrijden, die grote belangstelling kregen van de Istanbulieten.

De winnaars van de vierkante ontwerpprojecten die door de deskundige juryleden zijn geëvalueerd, worden bekendgemaakt aan het publiek tijdens een ceremonie die op 26 november wordt bijgewoond door IMM-president Ekrem İmamoğlu.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties