Verkoop van extra luxe voertuigen in Ankara Metropolitan

De verkoop van de luxe auto's die in Ankara niet nodig zijn, is op volle toeren
De verkoop van de luxe auto's die in Ankara niet nodig zijn, is op volle toeren

Alle eenheden kwamen in actie nadat burgemeester Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, de periode van strijd tegen afval en besparingen begon. Terwijl de verkoop van dure en overtollige luxe voertuigen die worden gebruikt in de eenheden van de Metropolitan Municipality op volle snelheid doorgaat, zal de Algemene Directie van ANFA op 9 december in totaal 7 voertuigen aanbieden, inclusief commerciële en luxe personenauto's, via een aanbestedingsmethode. Er wordt een inkomen van meer dan 1 miljoen TL verwacht uit de verkoop van de voertuigen.


De Metropolitan Municipality van Ankara zet de strijd tegen afval, met name op besparingen gerichte praktijken, voort zonder te vertragen.

De dure luxe voertuigen die in het verleden zijn gekocht en gebruikt in de eenheden van de Metropolitan Municipality, worden één voor één verkocht. De Algemene Directie van ANFA zal op 9 december worden aanbesteed voor de verkoop van 7 voertuigen in de commerciële en luxe klasse.

MEER DAN 1 MILJOEN ONTVANGSTEN WORDEN VERWACHT

De verkoop van 7 commerciële en 2 luxe personenauto's door het ANFA-directoraat-generaal zal afzonderlijk plaatsvinden via veilingmethode op maandag 7 december 2020 om 15.00 uur. De aanbesteding wordt live uitgezonden op ABB TV en social media-accounts.

In het kader van de aanbesteding wordt verwacht dat meer dan 4 miljoen TL zal worden verdiend met de verkoop van 2009 overschotten 3, 2010 bedrijfswagens uit 1 en 2012 luxe model uit 1 en 2018 uit 1.

In 2020 werd 3 miljoen 2 duizend TL verkregen uit de verkoop van 101 luxe voertuigen georganiseerd door de afdeling Support Services, en 4 miljoen 2 duizend 277 TL werd verkregen uit de verkoop van 500 luxe voertuigen georganiseerd door BELKA A.Ş.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties