De turnkey levering is gestart in het kader van de tweede fase in Uzundere

De turnkey levering begon in het kader van de tweede fase van de Uzundund
De turnkey levering begon in het kader van de tweede fase van de Uzundund

Voortzetting van haar stedelijke transformatiewerkzaamheden met de principes van 100% overeenkomst en transformatie ter plaatse, is de İzmir Metropolitan Municipality begonnen met de overdracht van 436 huizen en 40 werkplekken die het heeft voltooid in het kader van de tweede fase in Uzundere. Burgemeester Tunç Soyer benadrukte dat de realiteit van de aardbeving nogmaals het belang van stedelijke transformatie heeft onderstreept en wenste de begunstigden die hun sleutels ontvingen een gelukkig leven in hun nieuwe huis.


Izmir Metropolitan Municipality, die zijn stedelijke transformatie voortzet met een begrip gebaseerd op een eerlijke verdeling van de waarde die in de stad wordt geproduceerd, begon de woningen en werkplekken die in het kader van de tweede fase in Uzundere werden gebouwd, over te dragen aan hun rechtmatige eigenaren. In 2018 nemen de eigenaren van 67 huizen en 436 werkplekken, waarvan de bouw is begonnen op een bouwoppervlak van 40 duizend vierkante meter, hun akten en sleutels in ruil voor het contract dat ze met de Metropolitan Municipality hebben getekend.

İzmir Metropolitan Municipality Uzundere had de bouw van 308 woningen en 33 werkplekken voltooid in het kader van de eerste fase en deze overgedragen aan hun rechtmatige eigenaren. Metropolitan zet de voorbereidingen voor de bouw in andere stadia in Uzundere voort, waar een compromis wordt bereikt.

De burgemeester van İzmir, Tunç Soyer, wenste geluk aan alle burgers die hun sleutels ontvingen in hun nieuwe huizen en werkplekken, en zei: “De aardbeving die we op 30 oktober hebben meegemaakt, heeft ons nogmaals herinnerd aan het belang van stedelijke transformatie. Als lokale overheid moeten we ervoor zorgen dat al onze stadgenoten in solide en veilige woningen wonen en geplande woonwijken creëren ”. De succesvolle implementatie van stedelijke transformatie in İzmir Metropolitan Municipality in Turkije, uitgevoerd door de president die Soyer uitsprak, "iedereen woonde in de buurt boven de afgesproken honderd procent zonder te breken, en wij passen de transformatie toe. De praktijken die we tot dusver in Uzundere en Örnekköy hebben toegepast, hebben ervoor gezorgd dat onze burgers ons vertrouwen. Onze burgers weten dat de samenwerking die ze hebben gesloten met de Izmir Metropolitan Municipality hen niet zal laten lijden. Nu zijn we begonnen met de transformatie in Ege Mahallesi. "We willen alle problematische woonwijken van de stad naar een gezonde stedelijke infrastructuur en veilige huisvesting brengen door naar de mensen te verhuizen."

Met dank aan de Metropolitan

In de tweede fase van Uzundere waren İsmet en Münire Tunçel de eerste familie die hun sleutels ontving. İsmet Tunçel zei dat ze al 28 jaar in Uzundere hebben gewoond: “We woonden hier eerder in een sloppenwijk. We hebben op eigen kracht een huis met twee verdiepingen gebouwd. De Metropolitan Municipality van Izmir stapte in en startte een onderzoek naar stedelijke transformatie in de regio. Op deze manier verhuizen we naar een nieuw aardbevingsbestendig gebouw. We zijn erg tevreden. Wij danken de Metropolitan Municipality hartelijk ”.
Zeggend dat hun huis helemaal niet ontbreekt en dat ze het erg leuk vinden, zei Münire Tunçel: “We zijn erg blij ons huis te ontvangen. We hadden hier drie appartementen. We hebben de andere twee appartementen aan onze twee dochters gegeven. Hartelijk bedankt ".

Met het galerijsysteem kunnen reparaties worden uitgevoerd zonder asfalt te graven

Met het infrastructuur galerij systeem in aanbouw in Uzundere Urban Transformation and Development Area, zullen afvalwater, drinkwater, regenwater, elektriciteit en datalijnen worden verzameld in de ondergrondse galerij. Zo kunnen in geval van storing alle problemen worden verholpen door de galerij te betreden, zonder het asfalt te graven en zonder de trottoirs te beschadigen. Bij het tunnelsysteem van de infrastructuur worden alle noodzakelijke ingrepen binnen het systeem uitgevoerd en wordt de omgeving niet gestoord en het verkeer niet gestoord. Dit model zal worden geïntegreerd in andere stedelijke transformatiegebieden.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties