HES-codeperiode begint in Mersin-voertuigen voor openbaar vervoer

De periode met de hes-code begint in Mersin openbaar vervoer voertuigen
De periode met de hes-code begint in Mersin openbaar vervoer voertuigen

Mersin Metropolitan Municipality zorgde voor de integratie van HEPP, de applicatie van het ministerie van Volksgezondheid, met gepersonaliseerde reiskaarten in overeenstemming met de circulaire die door het ministerie van Binnenlandse Zaken aan de gouverneurs werd gestuurd.


Mensen bij wie COVID-19 is vastgesteld of in aanraking komen met COVID-13, kunnen daarom geen gebruik maken van het openbaar vervoer. Administratieve sancties zullen ook worden opgelegd aan degenen bij wie wordt vastgesteld dat ze het gebruiken. Vanaf XNUMX november kunnen burgers die geen HES-code hebben en deze niet integreren met transportkaarten, niet profiteren van het openbaar vervoer.

De integratie wordt gedaan vanuit "hes.mersin.bel.tr"

Burgers die het openbaar vervoer van Metropolitan gebruiken, moeten gepersonaliseerde reiskaarten integreren met de HES-code. Burgers die de voertuigen van het grootstedelijk openbaar vervoer gebruiken, die niet gediagnosticeerd zijn met coronavirus en een contactloze kaart hebben, zullen hes.mersin.bel.tr kunnen bezoeken en de nodige stappen kunnen volgen en de busreiskaarten integreren met de HES-code. Burgers die dit adres invoeren, kunnen integreren vanaf het tabblad Definiëren door de HES-code, TR ID-nummer / paspoortnummer, transportkaart of ticketnummer in te voeren op het scherm dat wordt geopend.

Wie geen HEPP-code heeft, kan vanaf 13 november geen gebruik maken van het openbaar vervoer

Dankzij deze integratie worden de persoonlijke reiskaarten van de contacten automatisch opgeschort tijdens de isolatieperiode. De persoon bij wie COVID-19 is vastgesteld of in contact is gekomen, kan dus geen gebruik maken van het openbaar vervoer. Administratieve sancties zullen ook worden opgelegd aan degenen bij wie wordt vastgesteld dat ze het gebruiken. Vanaf 13 november 2020 kunnen burgers die geen HES-code hebben en deze niet integreren met transportkaarten, niet profiteren van het openbaar vervoer.

Hoe krijg ik een HES-code?

Burgers die niet zijn gediagnosticeerd met het coronavirus en geen contact hebben gehad, maar tot nu toe geen HES-code hebben ontvangen, krijgen eerst een HES-code als ze gebruik willen maken van de OV-voertuigen van de Metropolitan. Burgers met smartphones kunnen de HES-applicatie (Hayat Eve Sığar) downloaden naar hun telefoons en HES-code ontvangen via de applicatie. Het zal worden ingevoerd in het gedeelte "HES Code Transactions" op de Hayat Eve Sığar-applicatie. Door op de knop "HEPP-code genereren" te klikken, wordt de codegebruiksperiode geselecteerd en wordt de code aangemaakt.

HES-codes worden als sms naar hun telefoons gestuurd als burgers die de HES-code per sms willen ontvangen, HES schrijven en de laatste 4 cijfers van het Turkse ID-serienummer, de laatste 2023 cijfers van het Turkse ID-serienummer en de deelperiode als het aantal dagen, en een sms sturen naar XNUMX.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties