Afyonkarahisar Nostalgische tramroute op tafel gelegd

De nostalgische tramlijn van Afyonkarahisar is aangekondigd
De nostalgische tramlijn van Afyonkarahisar is aangekondigd

AFRAY-project en 'Nostalgic Tram'-werken, die behoren tot de verkiezingsbeloften van Afyonkarahisar-burgemeester Mehmet Zeybek, gaan door.


TCDD 7th Regional Manager Adem Sivri bezocht burgemeester Mehmet Zeybek en gaf informatie over de laatste status van het AFRAY en Nostalgic Tram-project. President Zeybek hield een overlegvergadering met regiomanager Sivri en ambtenaren van aannemersbedrijven. In de bijeenkomst werd het traject van de nostalgische tram, die in aanmerking komt voor het vervoer van de stad, besproken.

Burgemeester Zeybek wees erop dat het projectwerk in volle gang is en zei dat ze samenwerken met een vrijwillige gemeente. Zeybek zei: “In de eerste plaats zijn we van plan om het van Ali Çetinkaya treinstation naar Ordu Boulevard, Zafer Square, Long Bazaar en Bedesten Bazaar naar Ulu Mosque te brengen. Ons doel in dit project; Een toeristisch spoorwegsysteem creëren om de geschiedenis en cultuur van Afyon te introduceren, evenals passagiersvervoer in de stad. Over het algemeen is het belangrijkste doel van historische spoorsystemen zonder winstoogmerk om een ​​historisch besef te creëren van hoe het vervoer in het verleden was. We zijn onze studie en haalbaarheidsstudies begonnen in dit prachtige project. Moge mijn Heer slagen, 'zei hij.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties