National Camera Ontwikkeld door ASELSAN Marked CATS, National SİHA Shoots met MAM-L

Bayraktar tb huishoudelijke elektro-optische camera-opnamen met Aziatische katten
Bayraktar tb huishoudelijke elektro-optische camera-opnamen met Aziatische katten

De nationale technologische doorbraak van Turkije was een nieuwe belangrijke stap in de mobilisatie. Bayraktar TB2 SİHA (Armed Unmanned Aerial Vehicle), dat nationaal en uniek is ontwikkeld door Baykar, heeft met succes zijn eerste testvuren uitgevoerd met het elektro-optische verkennings-, bewakings- en richtsysteem CATS, ontwikkeld door Aselsan.

Bayraktar TB2, CATS en MAM-L


De Turkse nationale sihai TB2 Bayraktar, het lopende integratiewerk van Aselsan CATS elektro-optische verkenning, surveillance en richtsysteem gooide gisteren een belangrijke test ondertekend. Opstijgend vanaf het Baykar Flight and Training Center met MAM-L (Mini Intelligent Ammunition) levenloze munitie ontwikkeld door Roketsan op zijn vleugels, schoot Bayraktar TB2 met succes met laserdoelen gemaakt door het nationale camerasysteem CATS.

Afstandsschot Met Laser Richten

MAM-L met een laserzoekerkop afgevuurd door Bayraktar TB2, raakte het doelwit dat op het Target Island in Saros Bay was geplaatst met lasermarkering gemaakt door CATS op grote hoogte en lange afstand. Als onderdeel van de testvluchten werden de kenmerken van CATS voor het vergrendelen en volgen van hogesnelheidsdoelen getest. Het landelijke camerasysteem heeft alle tests met succes doorstaan. Er is ook de boodschap "National Technology Move" in de gebruikersinterface van CATS.

Machtsunie van Aselsan, Baykar en Roketsan!

Baykar Technisch Manager Selçuk Bayraktar en Aselsan Voorzitter en General Manager Prof. Dr. Haluk Görgün was ook aanwezig. Het is de bedoeling de integratiestudies die zijn uitgevoerd in samenwerking met Aselsan, Baykar en Roketsan, belangrijke bedrijven in de Turkse defensie-industrie, in korte tijd af te ronden.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen