Kentkart Mobile Service Vehicle staat tot 30 november in dienst van Mezit People

De mobiele servicewagen van Kentkart staat tot november ten dienste van de mensen van mezit
De mobiele servicewagen van Kentkart staat tot november ten dienste van de mensen van mezit

Mersin Metropolitan Municipality blijft zich inspannen om ervoor te zorgen dat burgers profiteren van gezond vervoer. De Metropolitan Municipality biedt gemak aan burgers voor de integratie van HES-code in gepersonaliseerde reiskaarten na het besluit om in het kader van COVID-19-maatregelen verplicht te worden om aan boord te gaan van voertuigen met HES-code.


Om burgers gemakkelijk te laten integreren en dichtheid te vermijden, lanceerde de Metropolitan een mobiel servicevoertuig en het verbindingsbureau Akdeniz District Kentkart. Kentkart Mobile Service Vehicle, dat vorige week begon te dienen voor de voormalige gemeente Mezitli, zal tot 30 november op hetzelfde punt transacties blijven ontvangen. Dezelfde dienst staat gepland om de komende dagen in andere districten te worden geleverd.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties