De rivier de Mert, die van het Canik-gebergte naar de Zwarte Zee stroomt, zal in het toerisme worden gebracht

De mert irma, die vanuit de canikbergen in de zwarte zee wordt gegoten, zal naar het toerisme worden gebracht
De mert irma, die vanuit de canikbergen in de zwarte zee wordt gegoten, zal naar het toerisme worden gebracht

De Mert-rivier, die vanaf de toppen van het Canik-gebergte in de Zwarte Zee uitmondt, zal door de Samsun Metropolitan Municipality in het toerisme worden gebracht. Terwijl de projectvoorbereidingen zijn voltooid, wordt verwacht dat het 7e regionale directoraat van de staatshydraulische werken de rivierbedding zal verkleinen voor investeringen.


Stedelijke rivier die door het centrum van de zeldzame steden Samsun stroomt, zal het toeristisch potentieel van Turkije aan een nieuw meer worden toegevoegd. De rivier de Mert, waar met hengels en netten werd gevist, kon het milieu en de zee niet vervuilen dankzij de infrastructuurwerken van de algemene directie van de Metropolitan Municipality Water and Sewerage Administration (SASKI). De gemeente maakt van deze plek een van de belangrijkste toeristische attracties van de stad met het Mert River Arrangement and Rehabilitation Project.

HET ZAL DE VISIE VAN DE STAD VERANDEREN

De rivier de Mert, die de districten Canik en İlkadım van elkaar scheidt, zal worden gerehabiliteerd en de omgeving zal worden gereorganiseerd. Geïnspireerd door het voorbeeld van de Porsuk-kreek van Eskişehir, maar krijgt een ander, alomvattend, esthetisch en toeristisch concept, zal de rivier ook de visie van de stad met zijn nieuwe gezicht veranderen.

ZAL GROTE INTERESSE KRIJGEN

Burgemeester Mustafa Demir, burgemeester van de gemeente Samsun, die het project evalueerde dat de moderne textuur van de stad zal benadrukken, zei dat de regio zal veranderen in een leefruimte waar iedereen van 7 tot 70 jaar van zal genieten. Burgemeester Demir zei: “We hebben een heel goed project voorbereid voor de Mert River. Onze gesprekken met DSI worden voortgezet. Als ze de rivierbedding versmallen, zullen we het project op de sets uitvoeren. Het wordt een heel bijzondere en conceptuele investering. Het zal een belangrijke bijdrage leveren aan de esthetiek en het toerisme van onze stad. Het zal veel aandacht trekken met zijn kinderspeeltuinen, uitgaansgelegenheden en drijvende cafetaria, ”zei hij.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties