De lift op het TCDD-viaduct werd onderhouden

De lift op de tcdd-toppas wordt gehandhaafd
De lift op de tcdd-toppas wordt gehandhaafd

De liften op het TCDD-viaduct, een van de meest gebruikte routes door voetgangers in het Bozüyük-district van Bilecik, worden herzien door de gemeente Bozüyük.


Met de werkzaamheden wordt het eerste uitgebreide onderhoud van de liften in het viaduct uitgevoerd, terwijl de deuren en beschadigde onderdelen worden vervangen. Terwijl de liften, die volgens de controleregelgeving werden vernieuwd, enige tijd buiten gebruik waren, bedankten de teams de burgers voor hun begrip. De werken zullen worden uitgevoerd in herenhuizen in Mahalle, gemeentelijk servicegebouw en metristepe cultureel centrum na het TCDD-viaduct.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties