De lengte van railsysteemlijnen in Kayseri zal 48 kilometer bedragen

De lengte van de spoorlijnen in Kayseri zal kilometers bedragen
De lengte van de spoorlijnen in Kayseri zal kilometers bedragen

Burgemeester Büyükkılıç heeft aangekondigd dat de spoorlijnen 30 kilometer zullen bereiken met de voltooiing van de Belsin Anafartalar, waarvan de fundering op zaterdag zal worden gelegd, en de Talas Anayurt-lijn, die op 48 december zal worden aanbesteed.


Burgemeester van Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç zei dat ze de basis zullen leggen van de tramlijn van Belsin naar de richting van de Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University en Mobilyakent en YHT station met de medewerking van de minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu.

Volgens de burgemeester van de Metropolitan Municipality, Dr. Memduh Büyükkılıç zei: “We zijn onze stad bijna aan het breien met ijzeren netten. We streven naar sneller, comfortabeler en veiliger vervoer. We voegen nieuwe toe aan de bestaande railsysteemlijnen die zich uitstrekken van Organized Industrial Zone naar İldem en Talas. Graag leggen wij morgen de basis van de Belsin railsysteemlijn. Het feit dat we de aanbesteding voor de Talas Anayurt-lijn op 30 december houden, vergroot ons geluk nog een keer ”.

Burgemeester Büyükkılıç gaf informatie over de tramlijn van ongeveer 7 kilometer en zei: “De Belsin-lijn zal de bestaande spoorlijn integreren bij de Anafartalar Rail-systeemhalte en naar het noordelijke deel, de Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University, Mobilyakent en het hogesnelheidstreinstation. Het zal zich uitstrekken naar de richting. De circa 7 kilometer lange lijn zal grotendeels voldoen aan de eisen van het openbaar vervoer op de noord-zuidas van de stad. Ik wil de heer de president bedanken voor hun steun, en al onze ministers tegenover onze minister van Transport en Infrastructuur ”.

Dankzij het project, waar op zaterdag een baanbrekende ceremonie zal worden gehouden, zullen de Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University en Mobilyacılar Site samenkomen met de tram. De aanbesteding voor de Talas Anayurt-lijn, die ongeveer 6 kilometer lang is, wordt gehouden op 30 december. De spoorlijn, die in Kayseri 35 kilometer lang is, zal 48 kilometer lang zijn met de ingebruikname van de projecten Belsin Anafartalar en Talas Anayurt.

Tramlijn Belsin Anafartalar
Tramlijn Belsin Anafartalar

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties