De dekken van de Çanakkale-brug uit 1915 bereikten Gallipoli

Canakkale Bridge-dekken bereikten Gelibolu
Canakkale Bridge-dekken bereikten Gelibolu

Ministerie van Transport en Infrastructuur; Hij meldde dat de bouw van de Çanakkale-brug uit 1915 in de Straat van Çanakkale, tussen de Sütlüce en Lapseki's Şekerkaya-locaties in Gelibolu, in volle gang was. Er werden 3 megablokken naar Gelibolu gebracht vanuit de faciliteiten van Gölcük Çimtaş. Tijdens het transport van de dekken zorgden de blokken bedekt met de Turkse vlag voor een visueel feest.


De hoogte van de voet van de Çanakkale-brug uit 1915, die bij ingebruikname de titel van '' s werelds grootste hangbrug met middelhoge overspanning 'zal dragen, overtreft de 300 meter hoge Eiffeltoren, het symbool van Parijs, de hoofdstad van Frankrijk.

Projectwerkzaamheden gaan door op de hangbrug en snelwegroute

In de verklaring van het Ministerie, over de Çanakkale-brug uit 1915; 1 Viaduct van gewapend beton, 2 hydraulische bruggen, 3 onderdoorgangsbruggen, 20 viaducten, 34 onderdoorgangen en 205 duikers zijn voltooid; 3 onderdoorgangen, 22 viaducten, 6 bruggen, 10 boxduikers, 12 kruispunten, 3 snelwegservicefaciliteiten, 3 tolophaalstations, 1 onderhoudsoperatiecentrum en 1915 versterkte betonnen aanloopviaducten binnen de Çanakkale-brug uit 2 en 1 Viaduct van gewapend beton in het kader van de snelweg zou doorgaan.

99 procent van de producties in Europese en Aziatische Ankerblokken is voltooid.

In de verklaring werd vermeld dat de producties van de Europese en Aziatische ankerblokken voor 99 procent werden voltooid: “Terwijl de productie van de hoofdkabeldraad werd voltooid; 89 procent realisatie is behaald bij de productie van draadbundels. Bovendien werd 92 procent in paneelproductie en 45 procent in blokproductie behaald in het kader van tafelgerei in de fabriek ”.

3 Mega Blocks naar de Gelibolu Deck Storage Area gebracht

Benadrukt werd dat de 3 megablokken die in de fabriek werden voltooid, van de Gölcük Çimtaş-faciliteiten naar het Gelibolu Tabliye-opslaggebied werden gebracht en zei: “De blokken die tijdens het transport van de dekken met de Turkse vlag waren bedekt, vormden een visueel feest. Met de voltooiing van de Catwalk Installatie zal, na de nodige voorbereidingen, gestart worden met de montage van het 48 meter lange, 45 meter brede en 700 ton wegende dek, dat de eigenschap heeft een megablok te zijn ”.

Dankzij de Çanakkale-brug uit 1915 zullen de Dardanellen in 6 minuten worden overgestoken

Er werd ook vermeld dat de voeten van de Çanakkale-brug uit 1915, die de Europese en Aziatische kanten van de Dardanellen met elkaar zal verbinden, meer dan 300 meter bedragen, en dat de brug op 18 maart 2022 zal worden voltooid en in gebruik zal worden genomen, en er werd opgemerkt dat de Straat van Dardanellen dankzij de brug in 6 minuten kon worden overgestoken. .

Het wordt de ketting van de Dardanellen

De verklaring van het Ministerie van Transport en Infrastructuur werd als volgt aangevuld: `` Aan beide zijden van de Çanakkale-brug uit 1915, die de titel van '' s werelds grootste hangbrug met middelhoge overspanning 'zal krijgen wanneer deze in gebruik wordt genomen, op het bovenste deel van de 333 meter hoge torens, Seyit Corporal Om de kanonskogel te symboliseren schoot hij tijdens de Gallipoli-oorlogen in de loop; hulpstukken in de vorm van kanonskogels worden geïnstalleerd. Torenverbindingen en elementen van de brug zijn in rood en wit, verwijzend naar de Turkse vlag. "

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties