TürkTraktör's bouwapparatuur op de archeologische opgravingslocaties

De bouwmachines van Turktraktor bij archeologische opgravingen
De bouwmachines van Turktraktor bij archeologische opgravingen

TürkTraktör ondersteunt de archeologische opgravingen die worden uitgevoerd om de culturele rijkdom van Anatolië te behouden met bouwmachines.


De bouwmachines van New Holland en Case, die geschikt zijn voor opgravingen die met precisie worden uitgevoerd op archeologische vindplaatsen, trekken de aandacht als hulpmiddelen die het werk vergemakkelijken. TürkTraktör ondersteunt de ontwikkeling op vele gebieden, variërend van onderwijs tot cultuur en kunst, en stuurt zijn bouwmaterieel naar de site voor archeologische opgravingen om het diepe culturele erfgoed van Anatolië te ontdekken en tot op de dag van vandaag te brengen.

Bij de opgravingen die met grote zorg en precisie worden uitgevoerd om schade aan de historische artefacten te voorkomen, trekken de miniladers met schrankladers van New Holland en Case de aandacht als de werkmachines die het gemakkelijker maken om te werken bij het verwijderen en verwijderen van de grond uit het gebied.

Nauwkeurig veldwerk dat wordt uitgevoerd met machines met een groot lichaam, belicht de geschiedenis

TürkTraktör Construction Machinery Business Unit Group Manager Boğaç Ertekin geeft aan dat het meest intense en prioritaire werk bij archeologische opgravingen het graafproces is en stelt dat de grootste supporter van experts op dit gebied bouwmaterieel is: “Vanwege hun omvangrijke en zware lichamen wordt bouwmachines gebruikt voor graaflocaties die met grote zorg worden uitgevoerd. Hoewel ze niet als geschikt gereedschap worden beschouwd, zijn deze machines in feite onmisbaar voor opgravingen. Het belangrijkste hierbij is om de juiste machine in het juiste veld en werk te plaatsen. Op dit soort velden hebben bijvoorbeeld machines met rubber de voorkeur omdat graafwerkzaamheden een grote precisie vereisen. Aangezien rupsgraafmachines de vlaktedruk verdelen, kunnen minigraafmachines ook de voorkeur hebben waar de grond geschikt is. Terwijl graaflaadmachines of graafmachines met een klein tonnage worden gebruikt bij graafwerkzaamheden, kan ondersteuning worden verkregen van laders voor het heffen van uitgegraven grond.

Boğaç Ertekin, die eraan toevoegde dat ze erg blij zijn om archeologische opgravingen te ondersteunen met bouwmachines als TürkTraktör, zei: “We zijn er trots op deel uit te maken van de archeologische opgravingen die licht werpen op de geschiedenis en het culturele erfgoed in Anatolische landen, de bakermat van vele beschavingen. We streven ernaar deze studies door te geven aan toekomstige generaties. Het blootleggen van historische artefacten zonder enige schade is een van onze prioriteiten voor de komende periode. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties