TRNC's binnenlandse en nationale automobiel GÜNSEL ontmoette het moederland op MUSIAD EXPO

De binnenlandse en nationale auto van Kktc ontmoette het vaderland in de dagelijkse musiad-expo
De binnenlandse en nationale auto van Kktc ontmoette het vaderland in de dagelijkse musiad-expo

GÜNSEL, de binnenlandse auto van de Turkse Republiek Noord-Cyprus, ontmoette het thuisland op MUSIAD EXPO 2020. GÜNSEL werd met grote belangstelling en opwinding ontvangen door de pers, het bedrijfsleven en de politieke wereld en het publiek.


B9, het eerste model van GÜNSEL, kreeg alle punten van de testritten buiten de kermis. Het conceptontwerp van het tweede model J9 werd ook onthuld. Na de beurs, die op 21 november werd afgerond, keerden het GÜNSEL-team en de voertuigen terug naar TRNC.

Ter voorbereiding op massaproductie in het laatste kwartaal van 2021, ontmoette TRNC's binnenlandse en nationale auto GÜNSEL het thuisland op de International Economy, Finance and Trade Summit, MUSIAD EXPO 2020, die om de twee jaar door MUSIAD wordt georganiseerd. GÜNSEL was een van de meest speciale gasten van MÜSİAD EXPO 15, dat bezocht werd door ongeveer 2020 duizend mensen.

De beurs, het eerste evenement waaraan GÜNSEL deelnam buiten de TRNC, duurde vier dagen. 100 prototypes geproduceerd in gele, blauwe en rode kleuren die de grond, lucht en vlag van TRNC symboliseren, werden tentoongesteld op de beurs waar het eerste model van GÜNSEL, B1.2, werd geïntroduceerd door meer dan 9 Turkse ingenieurs en ontwerpers met 3 miljoen arbeidsuren binnen het lichaam van de Near East University. Bovendien introduceerde GÜNSEL het ontwerpconcept van zijn tweede model J9 bij autoliefhebbers.

Het trok veel aandacht van de zakenwereld ...

Met meer dan 9 leveranciers uit 28 landen zijn overeenkomsten gesloten voor de productie van GÜNSEL B800. GUNSEL De wereldeconomie van de TRNC werd dus erkend door een ander land dan Turkije en heeft een belangrijke bijdrage geleverd om er deel van uit te maken. günseli de overeenkomst ondertekend door ongeveer 400 van leveranciers die actief zijn in Turkije. De leveranciers bezochten ook de GÜNSEL-stand op MÜSİAD EXPO 2020 en onderzochten de definitieve versie van het voertuig. GÜNSEL werd ook het middelpunt van de belangstelling van veel vertegenwoordigers van de sector uit de autowereld.

GÜNSEL ontvangt volledige punten in teststations

In de MÜSİAD EXPO 18, die op 2020 november werd geopend, werden ook testritten van GÜNSEL uitgevoerd in de testritruimte buiten het beursterrein. Meer dan 9 gebruikers kregen de kans om de GÜNSEL B100 te testen tijdens de vierdaagse testritten. Journalisten en vertegenwoordigers van de sector die de kans kregen om de rijprestaties van GÜNSEL te ervaren, gaven volledige waardering voor de prestaties van GÜNSEL.

GÜNSEL Voorzitter van de Raad Prof. Dr. Suat Günsel vertelt: "We zagen onze interesse in Turkije, was een bron van trots voor ons."

günseli werd voor het eerst getest in Turkije MUSIAD Expo Uiting van tevredenheid over de intense belangstelling voor 2020, GUNSEL-voorzitter Prof. Dr. İrfan Suat Günsel zei: “We voelden de trots en het geluk van het delen van GÜNSEL met ons vaderland met heel ons hart. We werden met grote belangstelling begroet in ons Turkije. Deze interesse heeft onze verantwoordelijkheid vergroot en ook een bron van trots voor ons. Turkije zagen we in onze studie om onze serieproductie voort te zetten, interesse en steun zullen ons kracht geven, "zei hij.

MUSIAD expo benadrukte alleen maar dat een belangrijk platform voor de wereldeconomie zich niet op het toneel in Turkije bevindt, prof. Dr. Günsel bedankte MUSIAD voor de organisatie, die ondanks het pandemieproces met succes werd afgerond.

SOLAR MET CIJFERS

GÜNSEL B9 is een 100 procent elektrische auto. Het voertuig, dat op één lading 350 kilometer kan rijden, werd geproduceerd door in totaal 10 936 onderdelen te combineren. De motor van het voertuig heeft een vermogen van 140 kW. De snelheidslimiet van GÜNSEL B100, die in 8 seconden 9 km per uur kan bereiken, is elektronisch begrensd op 170 km per uur. De batterij van GÜNSEL B9 kan in slechts 30 minuten worden opgeladen met opladen op hoge snelheid.

Bij gebruik van snelladen is deze periode 4 uur Het aantal medewerkers van GÜNSEL, waarin meer dan 100 ingenieurs en ontwerpers 1,2 miljoen uur besteedden aan het ontwikkelproces, bedroeg 166. Dit aantal, dat snel zal toenemen met de start van de massaproductie, zal in 2025 oplopen tot ruim duizend.

Met meer dan 9 leveranciers uit 28 landen zijn overeenkomsten gesloten voor de productie van GÜNSEL B800. GUNSEL De wereldeconomie van de TRNC werd dus erkend door een ander land dan Turkije en heeft een belangrijke bijdrage geleverd om er deel van uit te maken.

Het tweede model van GÜNSEL, J9, zal in het SUV-segment worden geproduceerd. Het designconcept van de J100, die ook nog eens 9% elektrisch is ontworpen, werd ook aan de bezoekers gepresenteerd op MUSIAD Expo 2020.

Elektrische auto's nemen elk jaar in gewicht toe op de wereldwijde automarkt. In 2018 bedroeg het aantal verkochte elektrische auto's in de wereld 2 miljoen. De verkoop van elektrische auto's, die naar verwachting 2025 miljoen zal bedragen in 10, zal naar verwachting 2030 miljoen bedragen in 28 en 2040 miljoen in 56. Elektrische auto's zullen in 2040 meer dan 57 procent van de automarkt innemen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties