De stichting is gelegd voor de faciliteit die Alanya tevreden zal stellen met avontuur

De basis werd gelegd voor de faciliteit die Alanya met avontuur zal bevredigen
De basis werd gelegd voor de faciliteit die Alanya met avontuur zal bevredigen

Terwijl de gemeente Alanya doorgaat met het implementeren van primeurs in het hele land en de regio, blijft het het gezicht van de stad veranderen. Het ‘Avonturenpark’ waarvan de bouw in Kızılalan Mevkii is begonnen, zal in augustus 2021 in gebruik worden genomen.
De gemeente Alanya, die de behoeften van Alanya en de regio correct had bepaald en het aanzien van de stad veranderde met de visionaire projecten van burgemeester Adem Murat Yücel, begon af te tellen om nog een nieuw project naar Alanya te brengen. De basis werd gelegd voor het "Avonturenpark" -project, dat werd ontworpen en gebouwd door het Directoraat Parken en Tuinen van de gemeente Alanya en dat de missie van de "sociale gemeente" van de gemeente Alanya draagt. Met de gigantische faciliteit die in Asmaca Mahallesi Kızılalan Mevkii wordt gebouwd, zal een entertainment- en attractiecentrum worden gecreëerd voor gezinnen, jonge kinderen en toeristen, die de bouwstenen van de samenleving zijn.

"HET PROJECT WORDT VOLTOOID ZONDER ÉÉN BOOM TE SNIJDEN"


De burgemeester van Alanya, Adem Murat Yücel, die de werkzaamheden in de faciliteit heeft onderzocht, waarvan de bouwwerkzaamheden snel worden voortgezet en waarvan de bouw gepland is om te worden voltooid en in augustus 2021 ten dienste van onze mensen zal worden gesteld, kwam samen met het projectteam en ontving informatie over de laatste situatie. President Yücel verklaarde dat geen enkele boom werd aangeraakt, behalve voor het snoeien van de faciliteit, die gepland is om te worden gebouwd op een oppervlakte van 100 decares, en verklaarde dat ze ernaar streven de accommodatieperiode tijdens de toeristische periode te verlengen en de regio nieuw leven in te blazen dankzij de faciliteit.

"WIJ WILLEN ALTERNATIEVE GEBIEDEN CREËREN"

Burgemeester Yücel zei dat ze ernaar streven alternatieve gebieden te creëren waar burgers die in Alanya wonen en toeristen die naar Alanya komen een aangename en vermakelijke tijd kunnen hebben en waar gezinnen de stress met hun kinderen kunnen verlichten, zei burgemeester Yücel: “Het belangrijkste doel van ons Avonturenparkproject is om recreatie, amusement en sportactiviteiten te bieden aan lokale en buitenlandse toeristen en de lokale bevolking. "Om gebieden te creëren waar ze hun activiteiten kunnen uitoefenen en om de diversiteit van het toerisme in de regio te vergroten en de duur van hun verblijf te verlengen."

"EEN PROJECT OM ONZE MERKWAARDE TE VERHOGEN"

President Yücel verklaarde dat ze ernaar streven de stad op de voorgrond te brengen in avontuurlijk toerisme en zei: “De merkwaarde van het natuurpark en onze wijk vergroten, de regio tot een centrum van wereldklasse voor avontuurlijk toerisme maken, werkgelegenheid creëren, het bewustzijn over natuursporten vergroten en de liefde voor natuur en natuursporten bij toekomstige generaties bijbrengen. is een van onze missies. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin onze kinderen en gezinnen kunnen ontspannen en individuen tijd met elkaar kunnen doorbrengen, met het idee dat toekomstige generaties mogelijk losgekoppeld zijn van de samenleving, omdat onze kinderen zich richten op individualiteit samen met technologie, losgekoppeld van groepsactiviteiten en hierdoor geen relaties kunnen aangaan.

"GENERATIES DIE INTEGREREN MET DE NATUUR ZULLEN CREËREN"

Burgemeester Yücel verklaarde dat in dit park activiteiten zullen plaatsvinden die een belangrijke plaats innemen in de ontwikkeling van kinderen en zei: “Onze kinderen zullen ook kunnen integreren met de natuur en in contact kunnen komen met de natuur. Daartoe beoogt het avonturenparkproject, ontworpen met een andere ruimtelijke opzet, licht te werpen op een ander maatschappelijk project met zijn architectonische benadering.

WELKE ACTIVITEITEN HEEFT HET PROJECT?

In het avonturenpark dat we hadden gepland in Kızılalan, de wijk Asmaca;

Landelijk restaurant, administratief gebouw, verkooppunt voor lokale producten, manege en dierenasiel, wandelpad tussen bomen, lotgevallen, racebanen, reuzenschommel, baanlijn tussen bomen, paintballveld, kinderspeeltuin, wandelpad geschikt voor tracking en natuurwandelingen wegen en soortgelijke eenheden, parkeerplaatsen zullen worden gevonden.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties