Baanbrekend voor het nieuwe terminalgebouw van Kayseri Airport

De basis van het nieuwe terminalgebouw van Kayseri Airport is gelegd.
De basis van het nieuwe terminalgebouw van Kayseri Airport is gelegd.

Burgemeester van Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç sprak tijdens de baanbrekende ceremonie van het nieuwe terminalgebouw van Kayseri Airport.


De belangrijkste industrie van Turkije, de handel en de luchtvaart, zullen het ware potentieel van Kayseri onthullen, dat een van de culturele centra is en 8 miljoen passagiers kunnen worden aangeboden in Kayseri Airport New Terminal Building.De baanbrekende ceremonie werd gehouden in het kader van enthousiasme coronavirusmaatregelen. Metropolitan burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç zei: “Een dag waarop we kunnen zeggen dat het moment is gekomen. Als God het wil, Turkije zal vliegen, Kayseri zal vliegen, passagiers met burgers en met het middelpunt van de attractie zullen elkaar ontmoeten in Kayseri, "zei hij.

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu en minister van Nationale Defensie Hulusi Akar, burgemeester van de Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç, gouverneur Şehmus Günaydın, afgevaardigden van de AK-partij verwelkomden de voormalige ministers Mustafa Elitaş, Taner Yıldız en de provinciale voorzitter van de AK-partij Şaban Çopuroğlu op de luchthaven van Erkilet. Na de welkomstceremonie werd het baanbrekende ceremoniegebied gepasseerd.

MINISTERS, AFDELINGEN EN DE REPUBLIEKE ALLIANTIE SAMEN

De baanbrekende ceremonie van Kayseri Airport New Terminal Building, die begon met een minuut stilte en de uitvoering van het volkslied, werd bijgewoond door burgemeester Dr. Naast Memduh Büyükkılıç, minister van Nationale Defensie Hulusi Akar, minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, gouverneur van Kayseri Şehmus Günaydın, afgevaardigden van de AK-partij Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, Hülya Nergis Atmrah, MP İsmailİsmail, İsmail Onderhoud Ersoy, Turkije Chambers and Stock Exchanges Union (TOBB) President Rifat Hisarcıklıoğlu, de provincievoorzitter van de AK-partij Saban Çopuroğlu MHP Provincievoorzitter Serkan Tok, aannemer TAV Airports Holding en Sera Yapı-voorzitter Dr. Sani Şener en General Manager van de State Airports Authority (DHMİ) Hüseyin Keskin en de gasten waren aanwezig.

"HET MOMENT DAT WE VERWACHTEN IS AANGEKOMEN"

Tijdens de ceremonie sprak burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç zei: “Ik zou mijn woorden willen beginnen met te zeggen: 'Dankzij Allah de Almachtige,' Deze waarschuwingen zijn de basis van religie, eeuwig, mijn land zou moeten kreunen '. Een schilderij waar we de zegeningen van eenheid en verbondenheid ervaren. Een dag waarop we kunnen zeggen dat het moment waarop we hebben gewacht, is aangebroken. Ik wil de heer President Recep Tayyip Erdoğan en zijn vooraanstaande team in uw aanwezigheid bedanken.

"EEN MUST HEBBEN VAN DE KAYSERİ-REGIO"

Burgemeester Büyükkılıç benadrukte dat Kayseri een aantrekkingspunt is en een onmisbaar onderdeel van de regio en zei: "Met zijn innovatieve begrip, mededogen vanuit het oogpunt van de mensheid, met zijn goede wil, filantropie, 6 jaar commerciële geschiedenis, als centrum van cultuur en toerisme, was Cappadocië het centrum van het verleden en Het is een onmisbaar deel van de regio met een gigantische berg als Erciyes, een toeristisch centrum, en met zijn inkomsten een passagiersportefeuille van 2,5 miljoen potentiële klanten die in samenwerking met Cappadocië dienen ”.

Burgemeester Büyükkılıç benadrukte dat Kayseri niet in zijn container past en zei: “Kayseri is een grote stad die niet in zijn schulp past. Deze stad, die bijna het centrum is van industrie, handel en wetenschap met 3 grote georganiseerde industrieën, 1 vrije zone en 4 universiteiten, is de stad van ouders en geleerden die bekend staan ​​als makar-ı ulema, makar-rı heiligen. Dit project is een werk dat zal dienen als luchthaven en waar we trots op zullen zijn met deze prachtige faciliteiten ”.

"WIJ KIJKEN VOORUIT EN ONZE ZAKEN"

In zijn toespraak zei Büyükkılıç: "Deze prachtige stad wordt mooier en ontwikkelt zich in solidariteit", zei Büyükkılıç, "Natuurlijk zei iedereen dat deze luchthaven niet voldeed aan onze mogelijkheden, het was niet genoeg, en ze waren het daarmee eens. Deze dag is natuurlijk niet direct gekomen, deze onderwerpen worden al jaren besproken, dit project is de verwachting van onze Kayseri geworden. Van tijd tot tijd was onze pers gevoelig en van tijd tot tijd bekritiseerd. Dit is geen schilderskubus dus je kunt hem erin dopen. Het was natuurlijk nodig om de mogelijkheden, middelen, haalbaarheid, werk en project te onderzoeken en vervolgens in de praktijk te brengen. Die dag is gekomen, we kijken niet achterom, we duwen opzij met de rug van onze handen. We kijken vooruit en ons bedrijf. We luisteren naar de roddels, en we blijven in harmonie samenwerken in teams om onze dierbare landgenoten waardig te zijn die van ons houden, hen aanmoedigen met hun stemmen, ons vertrouwen, ”zei hij.

"Turkije is FLY, FLY KAYSERİ"

Büyükkılıç bedankte de universiteit van Erciyes, die onze trots is, en vervolgde zijn woorden als volgt: “We bevinden ons in de pandemische periode, u weet hoeveel vooruitgang hij heeft geboekt bij de vaccinatie. Ik zou trots willen zeggen dat een begrip dat een oplossing zal vinden voor dit leed van de mensheid ook neşv-ü nemâ van Kayseri zal zijn. We bidden tot onze Kayseri-mensen die van ons houden en ons vertrouwen en die proberen hen waardig te zijn. Ik wil onze president, de minister van Defensie, de ministers van Transport en Infrastructuur, de algemeen managers, de beste ministers en plaatsvervangers die hebben bijgedragen, bedanken en ik hoop dat deze stichting nuttig zal zijn. Als God het wil, Turkije zal vliegen, Kayseri vliegt, met passagier, we roepen de burgers en attracties in Kayseri op om elkaar te ontmoeten. "

"WIJ BREIEN ANATOLIA MET ONZE PROJECTEN"

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, sprak zijn voldoening uit over zijn verblijf in de stad Mimar Sinan, die schittert als een ster in het hart van Anatolië met een diepgewortelde geschiedenis van 6 jaar, in Kayseri, het land van rijkdom, en zei: “We zijn hier ter gelegenheid van de baanbrekende ceremonie van de nieuwe terminal van Kayseri. . Ik spreek mijn geluk uit om hier te zijn en groet u met respect en liefde. Turkije, transport en infrastructuur in 18 jaar is bezig met een grote doorbraak. "We breien Anatolië met onze projecten om van ons land een van de grootste economieën ter wereld te maken." Minister Karaismailoğlu verklaarde dat de projecten mensgericht zijn en benadrukte dat ze de afgelopen 18 jaar meer dan 6 miljard 346 miljoen lira hebben geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Kayseri, dat Kayseri tot 2003 slechts 83 kilometer aan verdeelde wegen heeft en dat het in 18 jaar is uitgebreid tot 647 kilometer.

"EEN STRALENDE STER IN DE REGIO KAYSERİ"

Minister van Nationale Defensie Hulusi Akar zei in zijn toespraak tijdens de ceremonie: “Projecten gericht op de ontwikkeling en verbetering van ons land en Kayseri worden één voor één uitgevoerd. De twee baanbrekende ceremonies van vandaag zijn zeer belangrijke projecten. Onze Kayseri is in opkomst als een stralende ster in de Kayseri-regio, niet alleen met zijn geschiedenis en cultuur, maar ook met de defensie-industrie. 'Ik wil mijn dank en respect betuigen aan onze president, onze ministers, onze gouverneur, onze burgemeester en iedereen die aan hun inspanningen heeft bijgedragen.' Minister Akar verklaarde dat het nieuwe Terminalgebouw, waarvan de fundering hier zal worden gelegd, een grote bijdrage zal leveren aan Kayseri.

Gouverneur Şehmus Günaydın verklaarde dat niet alleen de basis is gelegd voor een investering die Kayseri nodig heeft, maar ook een project dat zal bijdragen aan de ontwikkeling van de regio, de industrie en het toerisme.

Na de toespraken werd volgens het protocol de eerste knop ingedrukt voor de oprichting van Kayseri Airport New Terminal Building. Met het te realiseren project in Kayseri Airport New Terminal Building, zullen de bestaande internationale en binnenlandse terminalgebouwen van het gebouw worden gecombineerd en gerestaureerd, en zal het nieuwe binnenlandse lijnengebouw worden getransformeerd tot een groter en modern internationaal terminalgebouw met het nieuwe platform en taxibaan. Met de uitvoering van het project zal Kayseri Airport New Terminal Building 8 miljoen passagiers kunnen bedienen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties