De kabelbaan van Tünektepe is op 24 november gratis voor docenten

Tunektepe-kabelbaan gratis voor docenten in november
Tunektepe-kabelbaan gratis voor docenten in november

De grootstedelijke gemeente Antalya heeft de Tünektepe-kabelbaan gratis gemaakt voor alle leraren op 24 november, Lerarendag.


De Tünektepe-kabelbaan en de sociale voorziening van de grootstedelijke gemeente openen hun deuren voor leraren gratis als geschenk op 24 november, lerarendag. Alle docenten op vertoon van hun docentenkaart kunnen op dinsdag 24 november tussen 10.00-18.00 uur gratis gebruikmaken van de kabelbaan. Alle leraren die in Antalya werken, kunnen op deze speciale en zinvolle dag naar Tünektepe op 605 hoogte klimmen en het unieke uitzicht op Antalya bekijken.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties