Er wordt een tunnel gebouwd om het vogelreservaat van Nallıhan te beschermen

De Nallihan-tunnel wordt gebouwd om het vogelparadijs te beschermen
De Nallihan-tunnel wordt gebouwd om het vogelparadijs te beschermen

Minister Karaismailoğlu legde uit waarom ze de 1262 meter lange tunnel met dubbele buis en vervolgens de 270 meter lange brug in het Nallıhan-district van Ankara hebben gebouwd, hoewel ze de middelen hebben om een ​​verdeelde weg aan te leggen.


Adil Karaismaloğlu, minister van Transport en Infrastructuur, maakte opmerkingen over de weg Ankara-Yenikent-Ayaş-Beypazarı-Nallıhan. Karaismailoğlu zei: “112 kilometer van de weg Ankara-Yenikent-Ayaş-Beypazarı-Nallıhan werd voltooid als een gescheiden weg. Op de 5 kilometer gaat de verdeelde wegenbouw door. De 23 kilometer lange niet-verdeelde weg tussen Nallıhan vanwaar we zijn. Ik hoop dat we hierover de beslissing hebben genomen en de aanbesteding zijn begonnen. De tunnel die je achter ons ziet is 1262 meter lang en bestaat uit een 270 meter lange dubbele buisbrug. Natuurlijk zouden we hier als een gescheiden weg kunnen passeren zonder een tunnel te bouwen, maar we bouwen deze tunnel om het Nallıhan Bird Paradise te beschermen. "Het is met grote toewijding voorbereid, zodat de vogels en dieren in het wild hier niet worden beïnvloed."

Minister Karaismailoğlu heeft vandaag een reeks bezoeken en onderzoeken afgelegd in het district Nallıhan in Ankara. Allereerst had minister Karaismailoğlu, die een bezoek bracht aan Nallıhan AK Party District Municipality, later een ontmoeting met de leden van het AK Party District Office. Ten slotte heeft Karaismailoğlu belangrijke verklaringen afgelegd tijdens het afleggen van examens op de bouwplaats van de Beypazarı-Çayırhan-Nallıhan Road.

"We breien elk punt knoop voor lus."

Minister Karaisnmailoğlu zei dat ze in elk deel van het land geweldig werk hebben verzet: “We breien bijna elk punt voor lus. Enerzijds maken we openingen, anderzijds leggen we de basis. We doen bijna revolutionaire investeringen op het gebied van transport en infrastructuur. Ons land heeft de afgelopen 18 jaar een grote sprong voorwaarts gemaakt. "We doen onvoorstelbare dingen onder leiding van onze president."

Karaismailoğlu onderstreepte dat ze de lengte van de verdeelde weg vergrootten van 6 kilometer tot 28 duizend kilometer, zei Karaismailoğlu, “18 jaar geleden, toen er een tunnel van 50 kilometer was, hebben we deze vergroot tot 600 kilometer. We hebben onze luchthavens vergroot van 26 naar 56. We hebben het aantal vliegtuigpassagiers vergroot van 30 miljoen naar 210 miljoen. Er is veel onvoorstelbaar werk verzet. Deze gaan steeds meer door. De komende jaren zullen we onze grote vooruitgang op het spoor blijven vergroten. Nogmaals, we blijven ons bestaan ​​in de ruimte versterken. We lanceren onze satellieten de ruimte in. Daar maken we onze kracht en ons bestaan ​​voelbaar voor de hele wereld ”.

"We hebben 28 miljard lira aan brandstof en tijd verdiend op een weg van 18 duizend kilometer."

Minister Karaismailoplu, die zei: "We hebben zoveel wegen en tunnels aangelegd en vragen wat er is gebeurd, we hebben 28 miljard lira aan brandstof en tijd verdiend met alleen deze 18 km lange weg", vervolgde zijn woorden als volgt: "Alleen dit? Als je naar de ongevallenstatistieken kijkt, hebben we duizenden ongevallen voorkomen in ruil voor 28 duizend kilometer weg. We hebben duizenden levens gered. Alleen al op deze manier zien we dat dit geweldige bedrijven zijn op wereldschaal. We maken transport- en infrastructuurprojecten van de hoogste kwaliteit op wereldschaal en bieden deze aan een van onze burgers. Zoals we altijd hebben gezegd, geven transport- en infrastructuurprojecten vitaliteit en leven aan de plek waar ze als een rivier passeren. Ze verhogen de werkgelegenheid, de productie en het toerisme en versterken de levenskwaliteit van onze burgers. Vanaf nu gaan onze projecten steeds meer door. "

"We zijn gestart met de aanbesteding van het 23 kilometer lange niet-opgedeelde wegvak."

Karaismailoğlu merkte op dat ze zich in het natuurbeschermingsgebied van Nallıhan bevinden en deed de volgende verklaringen in zijn verklaring:

“Dit is Nallıhan Bird Paradise, hier leven 179 verschillende vogels. De tunnel met dubbele buis die je achter ons ziet, is een verlenging van de weg Ankara-Nallıhan. Het project waar we aan werken is de weg Ankara-Yenikent-Ayaş-Beypazarı-Nallıhan. We hebben het over in totaal 140 kilometer. Hiervan werd 112 kilometer afgelegd als een verdeelde weg. Op de 5 kilometer gaat de verdeelde wegenbouw door. De 23 kilometer lange niet-verdeelde weg tussen Nallıhan vanwaar we zijn. Ik hoop dat we hierover de beslissing hebben genomen en de aanbesteding zijn begonnen. We zullen deze weg zo snel mogelijk beschikbaar stellen aan inwoners van Nallıhan en Ankara. De dubbele buis tunnel die je achter ons ziet, bestaat uit een brug van 1262 meter lang en daarna 270 meter lang. Natuurlijk kunnen we hier passeren als een verdeelde weg zonder een tunnel te bouwen, maar we bouwen deze tunnel om het Nallıhan Bird Paradise te beschermen. Het is met grote toewijding voorbereid zodat de vogels en dieren in het wild hier niet worden aangetast. Deze projecten die we hebben gedaan, zullen hier van grote waarde zijn. Het maakt het ook gemakkelijker om hier te komen. Bovendien bevindt deze plaats zich aan de Aladağ-stroom, een zijtak van de Sarıyer-dam. Na voltooiing van de brug- en tunnelconstructies hier eind 2021 en het doen van de aanbesteding voor de ontbrekende 23 kilometer lange weg, zal Ankara-Nallıhan een comfortabele, veilige en beveiligde weg hebben en waarde toevoegen aan de waarde van de regio. "

"Het ministerie van Transport en Infrastructuur investeert alleen tussen maart en oktober $ 5,7 miljard."

Minister Karaismailoğlu bedankte president Recep Tayyip Erdoğan voor zijn steun bij hun werk en zei: “We feliciteren al onze collega's, ingenieurs, broeders en zusters die met veel geloof en toewijding op onze bouwplaatsen werken. Zelfs tijdens deze epidemische periode hebben we sinds maart op al onze bouwplaatsen de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. We hebben een team van honderdduizenden mensen die toegewijd aan het werk zijn zonder een bouwplaats te sluiten. We zijn hen dankbaar. Dankzij hen gaan onze projecten een voor een verder. Enerzijds maken we openingen, anderzijds leggen we de basis. Alleen tussen maart en oktober investeert het ministerie van Transport en Infrastructuur $ 5,7 miljard. Terwijl de hele wereld een epidemie bestrijdt, blijven we onze investeringen verhogen door maatregelen te nemen. Als we de komende dagen onze projecten in Nallıhan en Ankara voltooien en ze naar onze burgers brengen, zal hun geluk een eer voor ons zijn ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties