Dag- en nachtopvang voor veilig reizen in Akçaray

Dag- en nachtonderhoud voor een veilige reis in Akcaray
Dag- en nachtonderhoud voor een veilige reis in Akcaray

Met het onderhoud dat wordt uitgevoerd door de onderhoudsteams van het park, blijft een veilige reis in Akçaray verzekerd. Nachtbehandelingen zijn net zo belangrijk als behandelingen overdag. Akçaray biedt een veilige vervoersdienst aan haar passagiers dankzij het lijnonderhoud dat wordt uitgevoerd door de elektriciteit gedeeltelijk af te sluiten op het punt waar de lijn volledig stopt.

ONDERHOUD TOT DE OCHTEND


Continu veilig reizen is verzekerd in Akçaray, waarbij het geplande onderhoud wordt uitgevoerd door nachtonderhoudsteams. In het onderhoud dat periodiek tot in de ochtend wordt uitgevoerd, worden lijnonderhoud, schakelaaronderhoud, transformatoronderhoud, seinonderhoud, lijnbeveiligingscontrole, besturing van de rails langs de lijn, bovenleidingonderhoud, airconditioningonderhoud van a tot z geregeld.

24 UUR KLAAR TEAM

Onderhoudsteams zijn 24 uur per dag beschikbaar bij de Algemene Directie van Transportpark. De coördinatie van de teams die stoppen voor onmiddellijke actie in mogelijke noodsituaties, wordt verzorgd door het controlecentrum.

VOOR EEN VEILIGE REIS

Met dit onderhoud is de veiligheid van Akçaray en een gezonde reis van passagiers verzekerd. Naast periodiek onderhoud is het mogelijk om veilig, gezond en op tijd te reizen met Akçaray, wiens veiligheidsniveau het hoogste niveau heeft bereikt met het uitgevoerde onderhoud aan de lijn. Bij alle stappen die ondernomen worden met het motto veiligheid en gezondheid voorop, staat het altijd op de voorgrond dat de passagiers een gezonde en veilige reis maken.

REINIGING IN INTERNATIONALE NORMEN

De dag is niet compleet met alleen onderhoud in Akçaray. De reiniging die samen met het onderhoud wordt uitgevoerd, is ook belangrijk. Met de uitgevoerde desinfectieprocessen wordt de veiligheid van Akçaray aan de lijn bijna weerspiegeld in het voertuig. Het interieur en exterieur van de voertuigen worden dagelijks tot in de vroege uurtjes schoongemaakt door professionele teams. Dankzij deze reiniging zijn de trams van binnen en van buiten geschikt voor een gezonde reis. Bovendien wordt dankzij het UV-filter in het voertuig ook de luchtkwaliteit in het voertuig gemaximaliseerd.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties