Antalya 3e fase railsysteem werkt op Falez Intersection

Het railsysteem van Antalya werkt op de kruising van de klif
Het railsysteem van Antalya werkt op de kruising van de klif

De werkzaamheden aan de 3rd Stage Rail System Line van de gemeente Antalya gaan door. De spoorweginstallatiewerkzaamheden zijn begonnen op de kruising van Tarık Akıltopu Street en Sakıp Sabancı Boulevard (Falez Intersection), een van de belangrijke punten van het project.


In het 3rd Stage Rail System Project van de Metropolitan Municipality, dat Varsak zal verbinden met het stadscentrum met het busstation, het Antalya Training and Research Hospital, door groot gemak te bieden aan het openbaar vervoer in de stad, gaan de werkzaamheden door in alle stadia van de Konyaalti Meteorology Junction tot de Bus Station Junction. .

SPOOREN NAAR HET MUSEUM VAN DUMLUPINAR

In het kader van de 3rd Stage Rail System-werkzaamheden van de Metropolitan Municipality, zijn de spoorweginstallatiewerkzaamheden gestart op de kruising van Tarık Akıltopu Avenue en Sakıp Sabancı Boulevard (Falez Intersection). Terwijl de spoorwegproductie tussen Konyaaltı Meteorology Junction en Museum Junction doorgaat, is de spoorwegproductie voltooid in het gedeelte tot aan het Falez-kruispunt. Het is de bedoeling om de werken in het gebied waar de belangrijkste hub in de Falez Intersection, waar de werken zijn begonnen, af te ronden tot de eerste week van december met rail- en asfaltconstructies. Met de voltooiing van de werken aan de Falez Junction, zullen de rails continu worden verbonden vanaf de tunnelingang voor het ASAT General Directorate-gebouw naar de Museum Junction.

WERKEN MET HUMMA IN OTOGAR-GEBIED

Cliffs Junction aan de autoriteiten met vermelding van Training en Research Hospital Junction om het gedeelte van de rails in de betonnen vloerproductie te vullen, begonnen de fabricage-activiteiten te voltooien, zei ook dat de stations op de route het afwerkingswerk zouden voltooien. Er werd verklaard dat in het kader van het project alle werken zijn voltooid in het gedeelte tot aan het busstationgebied en dat de installatie van liftapparatuur bij de viaducten op het tramtraject zal beginnen. De opgraving gaat verder in het gebied in het midden van het knooppunt van het busstation van de Dumlupınar Boulevard. Terwijl de werkzaamheden aan de perronvloer in Station West ten einde lopen, gaat de productie voor de parkeergarage met twee verdiepingen gewoon door. Het fraaie werk is begonnen op het perron en de passagiersvloer. De ontgraving van de voetgangersverbindingstunnel van Station West naar fase 1 is voltooid.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties